Razkrivamo hišo Big Brother 2016!

Razkrivamo hišo Big Brother 2016! (foto: Pop tv) Pop tv
25. 2. 2016

Tekmovalci resničnostnega šova Big Brother se bodo vselili v hišo, ki obsega 300 kvadratnih metrov. Vselitvena oddaja je na sporedu v petek, 26. februarja, ob 20. uri na Kanalu A.

Rdeča nit hiše Big Brother je slovenska gorska koča, saj imamo na vrtu mogočno fotografijo najvišje slovenske gore Triglava. Ker gre za gorsko kočo, se elementi lesa, kamna in krzna ves čas pojavljajo. Osrednji del hiše je dnevna soba s kuhinjo, ki je v živih barvah. V jedilnici je masivna lesena miza s plastičnimi stoli, ki so delno slovenskega porekla. Kopalnica je kraljestvo ogledal, ki preprečujejo skrivanje pred kamerami. Najbolj romantična je spalnica, v kateri je šest zakonskih postelj in po stenah zelene tapete s snežinkami. Tekmovalci se bodo lahko razvajali v masažnem bazenu, ki ima pogled na Triglav.

V najbolj skrivnostnem delu hiše - spovednici - kraljuje lesen stol. Gre za pravi tron, kjer bodo tekmovalci Big Brotherju zaupali vse skrivnosti in laži.

Vselitvena oddaja resničnostnega šova Big Brother, v kateri boste spoznali vse tekmovalce, bo na sporedu v petek, 26. februarja, ob 20. uri na Kanalu A. S tem dnem bo tudi na VOYO omogočen vpogled v hišo, kjer boste prek kamer 24 ur na dan spremljali junake resničnostnega šova.

Priporočamo