Razkrivamo igralce nove humoristične serije Takle mamo!

2. 3. 2016
Deli
Razkrivamo igralce nove humoristične serije Takle mamo!

V torek, 8. marca, ob 21. uri na POP TV prihaja nova slovenska humoristična serija Takle mamo, v kateri bomo spremljali partnerske odnose treh parov v popolnoma različnih življenjskih obdobjih.

Nova slovenska humoristična serija Takle mamo je posneta po predlogi televizijske uspešnice Scenes de Menages. V glavnih vlogah nastopajo trije povsem različni pari v različnih obdobjih življenja, ki jih bodo upodobili priznani slovenski igralci.

Penzionista Božiča, Marijo in Štefana, bosta igrala Marijana Brecelj in Andrej Nahtigal. Nergavi nekdanji policist in vzgojiteljica s strupenim jezikom sta najboljši recept za solze smeha. Par v srednjih letih, Darjo in Tomaža Kovač, bosta igrala Bernarda Oman in Branko Šturbej. Sta tipičen par, ko mati objokuje sinovo zapustitev družinskega gnezda, saj je odšel na študij v tujino, medtem ko oče odhod sprejema dokaj hladno. In kako se žena zdravi? Z žensko najboljšo prijateljico – moževo kreditno kartico. Potem pa je tu še tretji najmlajši par, ki je tik po končanem študiju. Niko Šefic in Matica Slaka igrata Tina Potočnik in Blaž Setnikar. Nika in Matic sta si zelo različna, saj je ona zdravnica pripravnica z vzpenjajočo se kariero, medtem ko je on zasanjani umetnik.

Werner posnel »himno« Takle mamo

Posebno vlogo v seriji ima tudi priljubljeni slovenski pevec Werner, ki je posnel pesem Takle mi mamo. Pesem je narejena po španski licenčni predlogi, priredbo besedila pa je pripravila Andreja Brozović. Wernerjev glas boste slišali v špici nadaljevanke, prav tako pa je pevec že posnel videospot, ki se prepleta z odlomki serije.