SIDDHARTA x BIG FOOT MAMA: Razprodan že tretji paket vstopnic za Stožice

8. 9. 2016

Težko pričakovani koncert 'superbenda' SIDDHARTA x BIG FOOT MAMA, ki bo del jubilejnega glasbenega spektakla 10. Ritem mladosti v Areni Stožice 9. decembra, dviguje vse več prahu pri ljubiteljih dobre muzike.

Člani obeh skupin so pred dnevi v Litostroj Jeklu posneli uradne skupne fotografije za dogodek, priložnost pa izkoristili tudi za razvijanje idej o tem, kaj bodo ponudili publiki na tem enkratnem koncertu.

Tomi Meglič: »Nekaj skladb bomo igrali skupaj, pri kakšni zamejali člane bendov, naredili kakšen kolaž, a ne morem biti bolj konkreten, ker še nismo imeli vaj, zdaj se še pogovarjamo, smo še čisto na začetku ustvarjalnega procesa. Če bo prevladal rock 'n ' roll, bodo tudi ljudje v dvorani del te atmosfere, hočemo pa narediti nekaj, česar še ni bilo.« Vrnitve v Stožice pa se veseli tudi Grega Skočir: »Osnova je jasna: dva benda na dvojnem odru v sočasnem nastopu, osem glasbenikov in dva pevca v eni zgodbi zgrajeni na hitih obeh bendov. Ne dvomim, da bo pestro, dobra energija in prepričan sem, da ne bo Stožic nihče zapustil razočaran. V to zgodbo smo šli z željo, da damo poslušalcem še več kot dobijo na koncertih ene ali druge skupine.«

V PRODAJI ŽE ČETRTI PAKET VSTOPNIC

Vstopnice za glasbeni spekatkel, ki ga bo zaključil UMEK (edini nastop v Sloveniji letos, prvič v Stožicah), zaznamoval pa ga bo tudi vsaj en še nerazkriti tuji gost, hitro kopnijo, najhitreje bo kot kaže zmanjkalo prostora na parterju. Od danes je na vseh prodajnih mestih EVENTIM na voljo nov paket 500 vstopnic za parter po 22.90€, karte za zeleni ring (spodnja tribuna) stanejo 15€, za rdeči ring (zgornja tribuna) pa 9.90€. Prehanjanje med sektorji ne bo mogoče.

Organizatorja 10. Ritma mladosti sta Radio Antena in vodilna turistična agencija za mlade, Collegium Mondial Travel, ki letos praznuje 20-letnico svojega delovanja.

poster