Razuzdanka v kinematografih že konec julija!

23. 7. 2015

Razuzdanka prihaja v naše kinematografe. Trenutno daleč najbolj vroča komedijantka nas bo zabavala že 30. julija!

Odraščanje v modernem svetu posamezniku predstavlja sila zahtevno in zapleteno obdobje, filmskim ustvarjalcem pa hvaležno služi kot neizčrpen vir inspiracije. Režiser Judd Apatow je tekom svoje uspešne kariere postal pravcati kulturni antropolog, ki mojstrsko ujame in prikaže vse odtenke življenja svojih protagonistov. Za nameček pa slednje vselej počne z zvrhano mero osvežujočega humorja. Tokrat je v komediji RAZUZDANKA (Trainwreck) moči združil z mega zvezdnico ameriške humoristične scene Amy Schumer, s katero bosta od 30. julija naprej iz občinstva izvabljala huronske salve smeha.

Monogamija ni realna!

Razuzdanka!

JUDD APATOW ima nedvomno pravi nos za komedijo. V preteklosti nas je v vlogi režiserja razvajal z uspešnicama, kot sta Napumpana (Knocked Up) in 40-letni devičnik (The 40-Year-Old Virgin); kot producent pa je denimo ustvaril še komediji Super hudo (Superbad) in Dekliščina (Bridesmaids). Obenem je svoj vpliv uporabil tudi za iskanje nadobudnih talentov. Težko pot do svetovne slave je olajšal številnim komikom, med katerimi najdemo celo Setha Rogena in Leno Dunham. Sedaj nam v svojem petem režiserskem podvigu prinaša še en portret nepozabne protagonistke, v čevlje katere je stopila svetla zvezda komedije AMY SCHUMER.

Amy namreč v zadnjem času beleži meteorski vzpon prepoznavnosti in priljubljenosti. S svojo brutalno iskrenostjo navdušuje kjerkoli se pojavi. Bodisi na odru kot gostiteljica različnih prireditev bodisi kot stand-up komedijantka in avtorica svoje humoristične oddaje. Čim dosežejo svetovni splet, njeni posnetki v trenutku postanejo viralne uspešnice. V njih brez milosti secira svoje izkušnje iz poslovnega in zasebnega življenja. Njen komedijantski stil je mešanica izpovedne komedije, politike enakosti med spoli in tematike spolnosti. Občinstvo jo naravnost obožuje, saj resnice, s katerimi se vsi takoj poistovetimo, prinaša na varljivo lahkoten način.

Amy bo skupaj s Juddom svoj neizpodbiten talent premierno prenesla še na veliko platno. Kot scenaristka in glavna igralka nas bo popeljala v osrčje RAZUZDANKE – ženske, ki živi brez opravičil, četudi bi se včasih nad svojimi dejanji lahko upravičeno zamislila.

Si želite film ogledati brezplačno?

Potegujte se za 2x 2 brezplačni vstopnici! Nagradno igro najdete tukaj>>>!