Rebeka Dremelj bi danes - kar se tiče evrovizijskega nastopa - zaupala notranji intuiciji

Rebeka Dremelj bi danes - kar se tiče evrovizijskega nastopa - zaupala notranji intuiciji (foto: Menart Records) Menart Records
18. 2. 2020

Rebeka Dremelj, ki je bila v nedeljo osrednja gostja v oddaji Vikend paket, je med drugim spregovorila tudi o svojem evrovizijskem nastopu, za katerega pravi, da je hvaležna za to izkušnjo, saj je to, kot pravi glasbenica, izjemno spoštovan in organiziran dogodek, ki si ga vsak glasbenik le želi.

Rebeka Dremelj je sicer malce potarnala, zakaj ravno na Evrovizijo v Beograd (tistega leta je namreč Srbija gostila to največje glasbeno tekmovanje), toda na koncu se je vse skupaj izkazalo za dobro potezo, sploh ker je Dremljeva poslovno navezala veliko stikov, ki so ji še kako pomagali v nadaljevanju njene poslovne zgodbe.

In ker bi skoraj vsak za nazaj naredil kaj drugače, je vprašanje glede nastopa v Beogradu naneslo tudi v to smer. Rebeka Dremelj je voditeljici Bernardi Žarn odgovorila, da bi se danes svojega nastopa lotila drugače. "Predvsem pa ne bi dovolila, da mi kdorkoli diktira kaj in na kakšen način, ampak bi verjala tisti svoji notranji intuiciji, ki se je v vsej moji dogoletni karieri izkazala za pravilno," je odgovorila Rebeka.

Sicer pa je glasbenica ravno te dni izdala povsem novo skladbo Zdravo sreča. "Všeč mi je, če lahko z glasbo kaj povem. Lanskoletna pesem Še verjamem se je zelo dotaknila ljudi. Zahvaljevali so se mi za pesem, mnoga društva so jo vzela za svojo, kot svojo himno, in ob tem sem se zelo dobro počutila. Všeč mi je, če v ljudeh spodbudim dobro in ob tem lahko pomagam. Tudi sebi. Po izidu skladbe sem se naučila določene stvari izpustiti iz rok," je vse skupaj strnila Rebeka, ki je dodala, da je sporočilo njene nove pesmi večplastno, a hkrati enostavno - je zrcalna slika naših življenj.

Preobremenjenost s službami in dosegljivost vedno in povsod zaradi sodobne tehnologije nam v vsakdanjiku na dolgi rok ne dela nobene usluge. "Le še dodatno pospeši že tako hiter tempo življenja. Zaradi tega se ne znamo ozreti okoli sebe in videti stvari, ki so tukaj in zdaj in nas res osrečujejo. Poglejmo v sonce, veselimo se …," je še dodala povedala Rebeka, ki je nastajanje pesmi zaupala vrhunskima glasbenikoma. Besedilo je po Rebekinih željah napisal Rok Lunaček, ki se ob Krešimirju Tomacu podpisuje kot soavtor glasbe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala vsem za tako čudovit odziv. Presrečna sem! Hvala❤️ #zdravosreca

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on

Priporočamo