Rebeka sijala za Sonček

Rebeka sijala za Sonček (foto: Dremelj Press) Dremelj Press
7. 6. 2017

Komaj šest mesecev po rojstvu druge hčerke Sije je Rebeka Dremelj spet v polnem zagonu in ponovno navdušuje. Poleg družinskih in poslovnih obveznosti, je namreč pričela tudi redno nastopati s svojim bendom.

Dremljeva, ki se vedno rada odzove na vabila za dobrodelne nastope, predvsem kadar gre za otroke, je povedala, da ji je vedno toplo pri srcu, ko vidi, da s svojim nastopom vsaj za kratek čas polepša dan otrokom in njihovim staršem, ki se vsak dan soočajo s težkimi življenjskimi situacijami. Ob koncu nastopa za otroke in starše Centra Sonček Vrtiče pri Mariboru podarila tudi igrače Fisher-Price. Fisher-Price blagovna znamka se torej tudi v Sloveniji približuje dobrodelnim projektom in verjame, da je igrača lahko ključ do znanja in uspeha za prav vsakega otroka.

Rebeka Dremelj je razveselila številne obiskovalce vseslovenskega srečanja Zveze Sonček - društva za cerebralno paralizo Slovenije. Na prijetnem poletnem pikniku so obeležili tudi 35 let uspešnega delovanja mariborskega društva Sonček v Vrtičah pri Mariboru, je povedala predsednica društva Lidija Šestak Zorič. Rebekin nastop je bil zelo lepo sprejet, saj je več kot eno uro zabavala in animirala vse zbrane, ki so z njo tudi zapeli in zaplesali.

»Veseli smo poletnih dni, ko bo nastopov še več, saj fantje iz njenega benda res dobro igrajo, tako, da ji je vsak nastop z njimi pravi užitek,« pravi Dremljeva.

rebeka

Priporočamo