Regina bo navdih za adventni venček poiskala v naravi

Regina bo navdih za adventni venček poiskala v naravi (foto: Goran Antley) Goran Antley
26. 11. 2019

V Waldorfski šoli Ljubljana, ki letos praznuje praznuje 100-letnico ustanovitve prve waldorfske šole v Stuttgartu, se vsako leto tik pred pričetkom najlepšega časa v letu odvija tradicionalno pletenje adventnih venčkov z gosti in prijatelji šole.

Nič drugače ne bo letos, ko se bo dogodek odvijal v sredo 27. novembra pozno popoldne, torej tik pred prvo adventno nedeljo. Na tradicionalnem dogodku se vsako leto zberejo znani obrazi, od Vlaste Nussdorfer, Mojce Mavec, Naceta Junkarja, Romana Končarja, Alenke Košir, Maje Bulc, Mojce Fatur, Alenke Tetičkovič do pevke Regine, ki je znana po tem, da v izdelavo venčka vloži precej truda, saj si že pred dogodkom vse skupaj zamisli, kako bo izgledalo.

"Če je bil moj lanski adventni venček prepleten z novoletnimi lučkami (slika zgoraj), bo letošnji zagotovo drugačen. Potihem že imam idejo v glavi, bom pa počakala še do srede, da vidim, kaj bomo imeli tokrat na razpolago. Zagotovo bo letošnji adventni venček precej bolj naraven, sploh narava je oziroma bo moj tokratni navdih," nam je zaupala Regina, ki se že veseli tradiconalnega dogodka, kjer ne manja topline in dobre volje. Kakšno adventno kreacijo je priljubljena pevka ustvarila lansko leto, si lahko ogledate na fotografiji, ki jo je lani ob tem času delila na instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Včeraj je nastal tale venček. To soboto bo na voljo na Waldorfskem božičnem sejmu. #advent #waldorf #christmasdecoration #christmasmarket

A post shared by Regina Kogoj (@reginakogoj) on