Rekordna prodaja za Dubiozo vs. S.A.R.S. v Stožicah!

Rekordna prodaja za Dubiozo vs. S.A.R.S. v Stožicah! (foto: Marko Ocepek) Marko Ocepek
14. 9. 2018

Ste pripravljeni za najbolj eksploziven Ritem mladosti doslej? V prodaji so zadnje karte za parter, napoveduje se razprodan spopad velikanov v Stožicah.

Pivnica Union je včeraj gostila ekskluzivno druženje ustvarjalcev in nastopajočih na Ritmu mladosti 2018 z mediji. Skupini Dubioza Kolektiv in S.A.R.S. sta predstavili zakulisje priprav na spektakel, ki je pritegnil pozornost v širši regiji, saj se bosta v svetovnem formatu Soundclash spopadla benda, ki polnita največje dvorane v regiji, redno pa koncertirata tudi na tujih odrih. Še pred obračunom v Stožicah se S.A.R.S po nekaj evropskih špilih podajajo na svojo prvo ameriško turnejo, Dubiozo pa čaka intenzivna tura po Skandinaviji, Veliki Britaniji, Franciji in drugih evropskih državah.

Ritem mladosti

Glasbeniki se, vključno s Tabuji, ki bodo v Stožicah zaključili praznovanje 20-letnice, dobro poznajo, saj se redno srečujejo na špilih, osrednje zvezde pa poudarjajo, da taki dvoboji niso tekma, ampak mešanje idej, glasba pa medij, ki na teh, prevečkrat razklanih prostorih, povezuje. Vseeno se čuti nekaj zdravega rivalstva, ki ga bodo pretočili v energični nastop, v katerem bodo navzkrižno premešali opusa obeh skupin.

Organizatorji so razkrili še to, da so vstopnice za parter že skoraj razprodane, kar je skladno z navdušenjem, ki spremlja ta projekt že vse od prvih najav.

Ritem mladosti 2018, ki bo 14. 12. v dvorani Stožice, organizirata potovalna agencija za mlade Collegium Mondial Travel in Hitradio Antena. Partnerji dogodka so Cockta, Adriatic Slovenica, Pivovarna Union, PPD, Mastercard in Red Bull.

Foto: Marko Ocepek

Priporočamo