Resna poškodba na snemanju MacGyverja

Resna poškodba na snemanju MacGyverja (foto: MacGyver Instagram) MacGyver Instagram
25. 9. 2018

Glavno vlogo v priljubljeni legendarni seriji, ki sega v leto 1958, je danes prevzel mladi Lucass, nekoč pa je v čevljih vsemogočnega junaka hodil Richard Dean Anderson.

Danes je Richard star 68 let. Filmska produkcija in zahtevnost publike je na žalost šla že tako daleč - v smislu kritičnega očesa, da je potrebno za kaskaderske akcije že skoraj čez meje zmogljivosti. In pri tem seveda ne počivajo nesreče – tokrat se je pri snemanju poškodoval sam koordinator kaskaderjev, ki poskrbi (je poskrbel), da Lucas Till izpade junak.

Resno se je poškodoval Justin Sundquist. Huda nesreča se je pripetila med tem, ko so snemali prizor skoka z avtomobila. FOXova serija, ki jo spremljamo ob poznih večernih urah je trenutno v drugi sezoni pri nas. Kako bo odsotnost koordinatorja vplivala na nadaljne delo, snemanje in epizode, ustvarjalci še ne vedo. Justin je trenutno v komi v bolnišnici. Resna poškodba, ki se je zgodila na snemanju v Atlanti, je trenutno stvar preiskave. Nesrečni splet okoliščin pa je tudi ta, da se ja lansko leto Justin za snemanje ravno tako poškodoval pri projektu Hawaii Five-0. Nesrečo in vse formalnosti so člani ekipe in kaskader rešili izvensodno čeprav je Justin na začetku tožil televizijo CBS.

Priporočamo