Resne neumnosti Tina Vodopivca

21. 8. 2015

Eden naših mednarodno najprodornejših komikov je pred jesensko turnejo po bratskem jugu lansiral nov polurni video OZBILJNE GLUPOSTI, zgoščen prikaz njegovega srbohrvaškega šova, ki ga je junija posnel v Zagrebu.

Video Ozbiljne gluposti je na ogled spodaj ...


TIN VODOPIVIVEC avtor TV-oddaje Planet Stand-up, soorganizator stand-up festivala Panč, gostitelj odmevnih šovov Eddieja Izzarda, Dylana Morana in Jimmyja Carra, soiniciator (s Perico Jerkovićem) projekta Roast Vida Valiča in sploh človek, ki ves čas živi in diha za komedijo, nadaljuje svoje osvajanje bratskega juga.

»V regiji sem aktiven od leta 2008, ko sem debitiral v Zagrebu. Od tedaj sem nastopil na vseh večjih festivalih v nekdanji Jugoslaviji, v vseh vidnejših klubih in teatrih, od Beograda in Sarajeva do Skopja. Cilj projekta OZBILJNE GLUPOSTI je, da me regija še bolje spozna, da razširim delovanje in napredujem, zato septembra sledi tudi dvotedenska turneja ter kup drugih aktivnosti,« je ob lansiranju videa povedal Tin.

Mojster, ki že več let v štirih jezikih redno nastopa po Evropi in Angliji, že dvakrat je gostoval na Comedy Centralu, zabaval pa tudi publiko v Torontu in Los Angelesu, je junija v Zagrebu posnel video Ozbiljne Gluposti (Resne neumnosti), ki ga je v ponedeljek s prijatelji simbolično lansiral na manjši zabavi v ljubljanskem Cutty Sark pubu. Spletni ekvivalent DVD-ja je zdaj na ogled na njegovem YouTube kanalu.

Značke: Tin Vodopivec

Priporočamo