Restavracija Atelje gostila Billa Murraya na ekskluzivnem druženju s Slovenia vodko

Restavracija Atelje gostila Billa Murraya na ekskluzivnem druženju s Slovenia vodko (foto: Marko Delbello Ocepek/Atelje) Marko Delbello Ocepek/Atelje
6. 6. 2017 | Promocijsko sporočilo

Grand hotel Union je v sodelovanju s podjetjem Slovenia vodka, ki je z unikatno pijačo glas o Sloveniji popeljal v svet, v ponedeljek, 5. junija gostil sproščeno afterwork druženje v restavraciji Atelje, najbolj zaželjeni ljubljanski restavraciji ta hip.

Izbrani poslovni partnerji so uživali ob unikatnih kombinacijah svežih okusov izpod rok kulinaričnega virtuoza Jorga Zupana. Posebne jedi so se v popolnosti spojile s Slovenia vodko, slednjo pa je barman Rok Logar ponesel še na višjo raven s fuzijo sestavin, ki so v koktajlih navduševale vse prisotne. Piko na i je dodal ekskluzivni gost Bill Murray, ponosni ambasador Slovenia vodke, ki je z zbranimi gosti ob prijetnem klepetu zaokrožil že tako izvrstno vzdušje junijskega popoldneva. Častni gost dogodka je bil tudi slavni newyorški mojster kulinarike Peter X Kelly, ki je bil še dodatna poslastica za vse izbrane goste.

bill murray

Priporočamo