Ribič Pepe, Čuki, Isaac Palma s Cityparkom v pomlad

Ribič Pepe, Čuki, Isaac Palma s Cityparkom v pomlad (foto: Citypark Press) Citypark Press
5. 2. 2018

Pričakovanje pomladi bo v Cityparku, najsodobnejšem nakupovalnem središču pri nas, razvedrila praznična razposajenost. Začela se bo s pustnim rajanjem za otroke z ribičem Pepetom v soboto, 10. 2. 2018, od 16. ure dalje. Pustovanje bodo v torek, 13. 2., od 18. ure popestrili Čuki.

Svoj 16. rojstni dan bo Citypark v soboto, 17. 2., praznoval ob spremljavi koncerta Isaaca Palme ob 18. uri, že čez dan pa se bo odvijala velika nagradna igra V vrtincu desetakov, v kateri bo Citypark razdelil 6.000 evrov v darilnih bonih Desetak.

Od ponedeljka, 19. 2., do sobote, 24. 2., bomo stopili Z roko v roki v zimske počitnice, vsak dan bo na izbiro več delavnic in zabave za otroke s številnimi pravljičnimi junaki in igralnimi kotički.

V petek in soboto, 9. in 10. marca, pa bodo pripravili posebno modno doživetje, kjer bodo blagovne znamke, ki domujejo v Cityparku, predstavile svoje nove kolekcije. Med drugim bo poskrbljeno tudi za posebne glasbene goste.

pustovanje

Nakupovalno središče Citypark, ki letos praznuje 16. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji in hkrati najsodobnejše v Ljubljani. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. Lani ga je obiskalo približno 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 260 dogodkov. Citypark je eno od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v šestih državah srednje, južne in vzhodne Evrope, s skupno površino približno 860.000 kvadratnih metrov. Je vodilna družba na področju gradnje, razvoja in upravljanja nakupovalnih središč tako v Avstriji kot tudi v Sloveniji. SES nakupovalna središča so že deseto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji.

Priporočamo