Ritem mladosti zaradi dežja prestavljen na 12. september

4. 9. 2015

RITEM MLADOSTI, največji dogodek za mlade ob začetku šolskega leta, ki ga organizirata potovalna agencija Collegium Mondial Travel in Radio Antena, bo ob atraktivnem večernem glasbeno-scenskem šovu (dvakratni nominiranec za grammyja John Martin, Maraaya, Vanillaz idr.) ponudil tudi brezplačno dnevno zabavo za celo družino.

So pa organizatorji dogodka le-tega zaradi slabe vremenske napovedi prestavili za en teden, torej na soboto, 12. septembra.

Nasledni teden bo izveden tako dnevni program Parka Mladosti, kot tudi atraktivni odrski šov Collegium Discotheque. Nastope so potrdili Maraaya, Vanillaz, Nika Zorjan, Ramus, Sylvain in Alesso Bomba, le švedski pevec John Martin zaradi prej dogovorjenih obveznosti ni mogel premakniti datuma nastopa. Bo pa jutri vseeno priletel v Slovenijo in zapel v klubu Cirkus. Organizatorji Ritma mladosti medtem iščejo dodatnega glasbenega gosta, ki bo razkrit v naslednjih dneh.

  • Ritem mladosti je zaradi slabega vremena prestavljen za en teden
  • Park mladosti in Collegium Discotheque prihajata v BTC City v soboto, 12/9
  • Collegium Discotheque, največja diskoteka pod zvezdami, bo spet ponudila atraktiven glasbeni šov z bogato odrsko produkcijo
  • Dodatni glasbeni gost bo najavljen v naslednjih dneh
  • John Martin bo jutri (sobota, 5/9) nastopil v klubu Cirkus v Ljubljani
  • Že kupljene vstopnice za Ritem mladosti za 5/9 avtomatično veljajo za 12/9. Če želite vstopnico vrniti, se obrnite na info@1nadan.si
  • Vstopnica za Ritem mladosti NE velja za nastop Johna Martina v klubu Cirkus

 

Značke: Ritem mladosti

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri