Ritem mladostnih črtic, vode in čiste jebe

Ritem mladostnih črtic, vode in čiste jebe (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
11. 12. 2017

11. Ritem mladosti, tradicionalna zabava Hitradia Antena in agencije Collegim Mondial Travel, je spet postregel z zgodbo za sladokusce: ob superbendu Mi2 x Dan D, ki je navdušil z dvournim programom z gosti, pripravljenim prav za to priložnost, so Stožice sinoči razgibali še Alle Farben, S.A.R.S., Nipke, Trkaj & Challe Salle, Joker Out ter zmagovalci Cocktinega natečaja Attic Mist. Skratka, ogrevanje za Knockout Ski Opening in CMT-eva silvestrovanja je uspelo!

Čast odpiranja 'zimske klasike' je letos pripadla mladi skupini Attic Mist, za njimi pa so štafeto prevzeli tudi vse popularnejši mladci Joker Out. Prvi vrhunec so pripravil beograjski S.A.R.S. in z uspešnicami Lutka, Buđav lebac in Perspektiva že dobro ogreli občinstvo. Sledil je hip hop paket s plesno skupino Artifex, Nipkejem, Trkajem in 'laganim' Challetom Salletom, potem pa je prišla na vrsto glavna zgodba.

Če je superbend Siddharta x Big Foot Mama lani navdušil s prepletanjem opusov obeh skupin, so Mi2 x Dan D letos vse skupaj zabelili še s kupom gostov. Na odru so se jim pridružili raper Emkej, pevec skupine Niet, Borut Marolt, zimzeleno Črtico je odpel ustanovni član Mi2, Robert Firer – Fiki, na podeželje pa smo skočili z ansamblom Grubar, Grega Skočir in Tomi Meglič pa sta pomagala pri Kozlam.

Ritem mladosti pa ne bi bil, kar je, brez vsaj enega udarnega tujega gosta. Letos se je v tej vlogi odlično znašel berlinski hitmejker Alle Farben, ki je s petardami, kot so Little Hollywood, Please Tell Rosie, Supergirl, Bad Ideas in She Moves žur pripeljal do točke, ko so se najbolj neumorni žurerji premaknili na afterje po beli Ljubljani.

Izvedbo dogodka so omogočili Cockta, zavarovalnica Adriatic Slovenica, BTC City, Red Bull, Diners Slovenia ter Pivovarna Union, organizatorja pa sta že napovedala, da se Ritem mladosti z novimi ekskluzivnimi zgodbami vrača v Stožice v letu 2018.

Priporočamo