Rok Feregnja z novim hitom in Manco Špik

3. 8. 2016

Poletje je na vrhuncu sezone, z današnjim dnem pa na radijske postaje prihaja singel Roka Ferengje, enega najbolj prepoznavnih moških glasov med slovenskimi glasbeniki.

Frontman zasedbe Rok 'n' band, ki je v svoji karieri nanizal številne hite, to poletje k tej zbirki dodaja še enega. K sodelovanju se je kot "gostujoča-featuring" pevka odzvala Manca Špik, ki se je v velikem slogu vrnila na glasbeno sceno in trenutno osvaja poslušalce s Kvatropirci in aktualnim singlom 'Pesem'.

"Vesela sem bila povabila sodelovanja z Rokom. Do zdaj sem večkrat snemala v duetih, to pa je moj prvi 'featuring', kot temu pravijo vsepovsod. Menim, da so povezovanja nekaj svežega in da bi tega med glasbeniki moralo biti še več. Besedilo pa odraža tudi moj pogled na svet – včasih vsega ne smeš jemati preveč resno, pa se imaš lahko veliko lepše v življenju," je sodelovanje z Rokom komentirala Manca.

Skladbo so pred leti v izvirniku posneli Mambo Kings z Danijelo, takrat kot 'Te Quiero', Rok in Manca pa sta dodala svežino in jo obudila kot novo pesem 'ŽIVLJENJE JE PLES' in z njo stopata v "plesni" avgust.

Priporočamo