Rolka 8 na blejski promenadi Jezersko

Rolka 8 na blejski promenadi Jezersko (foto: Rolka 8 Press) Rolka 8 Press
1. 7. 2019

6. julija 2019 bo od 11.00 dalje na blejski promenadi Jezersko potekalo atraktivno tekmovanje z rolkami polno adrenalina za vse generacije.

Čez dan boste uživali v družbi legende 'skate kulture' Dalaj Eegola, navijali za junake na deskah, ki se bodo borili za Guinnessov svetovni rekord, priigrate pa si lahko tudi glavno nagrado, 5 dni kajtanja z bivanjem, ki jo podarja Kiteskul in še in še.

Za vsakega nekaj! Na dogodku se zglasite od 10.00 naprej in si poiščite udobno mesto pod soncem. Rolka dj- a Borka in Ivanhoe bosta poskrbela, da vam nikakor ne bo dolgčas.
Svoje malčke pripeljite v dobre roke inštruktorjev Flow ramps na brezplačne ure rolkanja ali kotalkanja s Chicks in bowls Slovenia. Zabaval pa jih bo tudi Kuža Pazi.

Ker je to Gorenjska, bo za plezalce v senci gozdička plezalna stena Vertigo Adventures, ker vabimo na Bled, pa lahko tudi supate na jezeru. Na Rolka tržnici unikatnih izdelkov, slovenskih oblikovalcev lahko opravite še zadnje nujne nakupe pred poletjem. Ob 11.00 se ozrite na mini ramp in poglejte noro atrakcijo 'ROLKA x KOTALKA'. Rezervirajte si popoln kotiček v travi, za večje udobje si prinesite še piknik odejico.

Tekmovalni del se začne ob 14.00. Hitrostna dirka, podiranje Guinessovega naslova v preskakovanju palice z rolko in občudovanje trikov na klančini sredi blejskega jezera. Brez skrbi, legenda Dalaj Eegol bo skrbel, da vam nič ne uide. Po tekmovanju ga na odru ob 20.30 zamenja simpatični Toni Cahunek na TAF Tomboli the Athlete's Foot. Vaša priložnost za zmago! Glavna nagrada, 5 dnevni tečaj kajtanja skupaj z bivanjem, ki jo prijazno podarja Kiteskul. Ali pa 3 dnevni tečaj surfanja z Manawai na Kanarskih otokih. A brez skrbi, tu so še druge. Po tomboli sledi še okronanje Rolka zmagovalcev in podelitev denarnega sklada 1000€ za najboljše. Za vrhunski konec so tu še rokerji Koala Voice, ki bodo ob 21.45 nastopili na Rolka odru in predstavili svojo novo ploščo, Woo horsie. A je 6. 7. še kakšna dilema? Ne, se vidimo na Bledu!

Dogodek je za obiskovalce brezplačen, tekmovalci pa v fond prispevajo 10€.

  • Prijave na: www.rolka.si, več info na Faceboku.

8. Rolka Video (glavne vloge Toni Cahunek, Aljaž Tepina in Brina Matijevec):

Timeline:

  • 10.00 Začetek dogodka z dj-ema Borka in Ivanhoe, Rolka tržnica Svaštarnica
  • 11.00 – 13.00 Rolka x Kotalka akrobacije na mini rampu Flowramps + Chicks in bowls šola kotalkanja in rolkanja za malčke, Vertigo Adventures plezalnje, zabava s Kužkom Pazi
  • 14.00 8. Rolka tekmovanje
  • 20.30 TAF Tombola the Athlete's foot
  • 21.20 Podelitev nagrad zmagovalcem Rolka tekmovanja
  • 21.45 koncert Koala Voice

Priporočamo