Romantična drama Petdeset odtenkov teme začenja svoj pohod!

Romantična drama Petdeset odtenkov teme začenja svoj pohod! (foto: premiera LA) premiera LA
4. 2. 2017

V Los Angelesu so prvi znova pozdravili skrivnostnega gospoda Greya in ne več tako sramežljivo Anastasio Steele.

V mestu angelov se je v velikem slogu odvila premiera težko pričakovane drame PETDESET ODTENKOV TEME.

V znanem losangeleškem hotelu Ace se je zbrala pestra druščina znanih obrazov, med katerimi so blesteli zvezdniki drugega dela svetovnega fenomena Petdesetih odtenkov. Film so na njegovo pot po kinih po vsem svetu pospremili glavni igralci Dakota Johnson, Jamie Dornan, Rita Ora, Marcia Gay Harden in Kim Basinger ter režiser James Foley in scenarist Niall Leonard. Na prestižnem dogodku pa seveda ni manjkala niti avtorica knjižnih uspešnic o Christianu Greyu in Anastasii Steele, britanska pisateljica E.L. James.

Film Petdeset odtenkov teme v kratkem prihaja na naša velika platna:

  • Predpremiera: 7. februarja ob 20.00, Kolosej Ljubljana.
  • Premiere: 8. februarja ob 20.00, Kolosej Ljubljana in Maribor, kino Komuna Ljubljana, Kino in gledališče Bežigrad, Cineplexx Celje, Koper, Kranj, Maribor, Murska Sobota, Novo mesto.
  • Polnočna projekcija: 9. februarja ob 00.01, Kolosej Maribor

Vstopnice za premiere in polnočno projekcijo so že v prodaji. Prav tako vstopnice za posebne projekcije, ki se bodo v Koloseju Ljubljana in Maribor odvile na valentinovo, 14. februarja.

Od 9. FEBRUARJA bo film na sporedu v kinematografih po Sloveniji.

O ZGODBI

  • »Tokrat brez pravil. Brez kazni. In brez skrivnosti.« – Anastasia Steele

Ko smo se nazadnje srečali s protagonistoma zgodbe, so Christianove mračne skrivnosti postale prevelik zalogaj za sramežljivo Anastasio Steele, kar je privedlo do razdrtja njunega razmerja.

Usodno privlačni Christian Grey je tedaj spoznal, da se ljubezni preprosto ne da zajeziti s sklenitvijo poslovne pogodbe ... Da bi popravil napake in ponovno obudil razmerje z Anastasio, bo sprva moral pristati na njene pogoje, ki pa so povsem drugačni od njunega prvotnega dogovora.

Anastasia in Christian počasi pričneta z grajenjem zaupanja in stabilnega odnosa, ko se nad par zgrnejo temačne sence iz Christianove preteklosti. Te so odločene, da bodo uničile sleherne upe za njuno skupno prihodnost.

Ustvarjalci filma

IGRALSKA ZASEDBA: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Hugh Dancy, Eric Johnson, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford, Max Martini, Bella Heathcote, Kim Basinger in Marcia Gay Harden

REŽIJA: James Foley

ZGODBA: David Loucka in Jacob Estes

SCENARIJ: Niall Leonard; po knjigi Petdeset odtenkov teme, avtorice E.L. James

PRODUCENTI: Michael De Luca, E.L. James, Dana Brunetti, Marcus Viscidi

ŽANR: Romantična drama