Rožice za rožice v Cityparku

Rožice za rožice v Cityparku (foto: profimedia) profimedia
22. 3. 2016

Materinski dan je dan, posvečen vsem materam in ženskam. V takšni obliki, kot ga poznamo danes, izvira iz ZDA, kjer ga praznujejo od leta 1910, v Evropo pa je navada prišla po prvi svetovni vojni.

Ne veste, kako bi ob tej priložnosti razveselili ženske in matere v vašem življenju?

V Cityparku, največjem nakupovalnem središču pri nas, bodo v petek, 25. marca, od 17. do 19. ure vsem mamicam in predstavnicam nežnejšega spola brezplačno podarili rože. Z lepo gesto in dišečim cvetjem jim bodo tako pričarali pomlad in polepšali dan, vi pa lahko izvirno darilce zanje poiščete v eni izmed 125 trgovin in lokalov nakupovalnega centra.

Nakupovalno središče Citypark je največje nakupovalno središče v Sloveniji, z več kot 125 trgovinami in lokali, ter najmodernejše nakupovalno središče v Ljubljani, z najprestižnejšimi blagovnimi znamkami, ki nudi najvišjo kakovost storitev in ponudbe ter postavlja modne trende. Lani je Citypark obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, obiskovalcem pa so pripravili več kot 250 dogodkov, nekateri so trajali tudi po več dni. Sicer je Citypark eden od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v še petih državah poleg Slovenije – Italiji, Avstriji, na Češkem, Madžarskem in Hrvaškem. SES nakupovalna središča so že deveto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.