Rožnata vrnitev rajske ptice Nadiye Bychkove

Rožnata vrnitev rajske ptice Nadiye Bychkove (foto: Marko Delbello Ocepek.) Marko Delbello Ocepek.
3. 10. 2016

Vikend v Cirkusu sta zaznamovali zabava ob 15-letnici Cosmopolitana in vrnitev mlade mamice Nadiye Bychkove na plesne odre. Prvi teden študentskih zabav bo popestrila specialka s skupino Game Over, narašča pa tudi temperatura pred serijo novembrskih zabav ob 5. rojstnem dnevu.

Minuli konec tedna so v najbolj priljubljenem klubu še posebno uživale predstavnice nežnejšega spola: v petek se je tam odvijal ultimativni 'girls night out' ob 15-letnici slovenske izdaje Cosmopolitana, na katerem se je pričakovano zabavalo kar nekaj znanih lepotic, postavnih mladeničev in običajnih osumljencev družabne kronike; še bolj vroč pa je bil sobotni šov Birds of Paradise, na katerem so zveneli temperamentni latino ritmi, pretkani z atraktivnimi plesnimi in akrobatskimi performansi, osrednja zgodba večera pa je bila vrnitev Nadiye Bychkove na plesne odre. Seveda je to storila v objemu svojega dolgoletnega plesaca Mihe Vodičarja, serijska evropska in svetovna prvaka pa sta,skupaj z ostalimi rajskimi ptičkami, spet navdušila razigrano občinstvo.

Oktobra bo Cirksu gostil kar 26 dogodkov, v mesto se vračajo študentje in lahko boste izbirali med šestimi zabavami na teden.

V sredo ne zamudite specialke z GAME OVER (5/10), serijo rojstnodevnih žurov bo odprl vzpenjajoči se nizozemski r&b pevec, varovanec French Montane in sodelavec dua Vanillaz, DIMELLO (4/11), pozorni pa bodite tudi na štart prodaje vstpnic za veliki 90/00s žur s CORONO (26/11), legendarno pevko hitov Rhythm of the night, Baby Baby, Try Me Out ...