S Planetom in Lucijo Gubenšek do sanjske preobrazbe

S Planetom in Lucijo Gubenšek do sanjske preobrazbe (foto: Planet Tv) Planet Tv
17. 1. 2018

Pomlad bo na Planetu bogatejša tudi za oddajo Projekt Diva, v kateri bodo dvanajstim ženskam z zanimivo življenjsko zgodbo omogočili sanjsko stilsko preobrazbo.

Voditeljica Lucija Gubenšek bo skupaj s kreativno ekipo vrhunskih strokovnjakov izbrankam dala priložnost, da zasijejo kot še nikoli poprej in se prelevijo v tisto različico sebe, ki ji do zdaj niso uspele dati priložnosti. Projekt Diva jim bo pomagal, da se prvič v življenju vidijo takšne, kot so si vedno želele biti.

Prijave so že odpre, iščejo pa predvsem ženske, ki v vrtincu vsakdanjega življenja pozabljajo na prvo mesto postaviti sebe.

Imate zanimivo življenjsko zgodbo in sanje, ki niso imele priložnosti zaživeti? Bi se rade prepustile izkušenim strokovnjakom in v sebi odkrile potencial, ki mu doslej niste pustile na plan? Prijave zbirajo na svoji spletni strani, za dodatna vprašanja pa so na voljo na naslovu projektdiva@planet-tv.si.

V vsaki oddaji bomo spoznali zgodbo in skrito željo ene izbranke, pri uresničitvi pa ji bo pomagala kreativna ekipa.

Ali jim bo uspelo s svojim delom presenetiti in navdušiti, bo jasno ob koncu oddaje.

Bodo uspeli ljubečo mamo treh otrok spremeniti v filmsko divo, požrtvovalno sodelavko v pop zvezdnico in sramežljivo sestrico v maturantko s sanjsko obleko? Oddaja bo poleg presenetljivih preobrazb postregla tudi z marsikaterim zanimivim nasvetom priznanih strokovnjakov, ki jih bodo lahko gledalci uporabili tudi sami.