S plesom avtohtonih ameriških Indijancev in meditativnega slikanja do notranjega ravnovesja

Rimske terme v objemu narave dužinam nudijo idealen prostor za sprostitev. (foto: Rimske terme) Rimske terme
25. 9. 2018 | Promocijsko sporočilo

Notranje ravnovesje je nekaj, k čemur stremi vedno več ljudi, poti do njega pa so različne. V Rimskih termah s svojim bogatim programom energijske revitalizacije in športno-rekreativnimi dejavnostmi skrbijo za to, da obiskovalci pri njih uživajo v navdihujočem, duhovno bogatem in ustvarjalnem oddihu, ki jim pomaga do notranjega miru in harmonije. Z različnimi strokovnjaki lahko v objemu neokrnjene narave, kjer ležijo številne energijske točke, ponovno odkrijete povezavo s svojim jazom in zaživite kot si zaslužite.

Vsi tisti, ki ste privrženci zdravega življenja in v sebi nosite športni duh, se lahko od sobote, 6. oktobra, do nedelje, 7. oktobra, pridružite Samurai Wellness vikendu, v okviru katerega vas bo vaditelj Denis Porčič – Chrochyp vodil skozi predavanja, meditacije in treninge borilnih veščin v naravi, s katerimi boste okrepili svoje notranje organe in se povezali z naravo. Ljubitelji joge boste na svoj način prišli na joga vikendu, ki bo potekal od petka, 26. oktobra, do nedelje, 28. oktobra. Starodavno veščino boste spoznali skozi predstavitvene vadbe, meditacije in dihalne vaje. Nikoli ni prepozno, da v objemu najstarejših slovenskih term ponovno odkrijete svoje bistvo in postanete najboljša različica samega sebe.

V času jesenskih počitnic od ponedeljka, 29. oktobra, do petka, 2. novembra, boste k razmišljanju o zdravem duhu v zdravem telesu lahko spodbudili tudi svoje otroke, vse dejavnosti so v tem času namreč prilagojene tudi zanje. Z aktivno družinsko rekreacijo, kreativnimi delavnicami hvaležnosti in vodenim odkrivanjem energijskih točk v hotelskem parku vam namreč pričaramo nepozabna termalna doživetja, s katerimi lahko v vaš družinski odnos vnesete mir, srečo in harmonijo.

Oktober bodo v Rimskih termah zaključili z dnevi Selfnessa, ki bodo potekali od torka, 30. oktobra, do četrtka, 1. novembra, in so namenjeni vsem, ki se zavedate, da je skrb za zdravje, tako fizično kot tudi psihično, prioriteta. Poleg različnih vadb joge in ostalih sprostitvenih tehnik, boste lahko skupaj odkrivali energijsko moč dreves in spoznavali vaje za prenos življenjske in čustvene energije. Navdušenci nad umetnostjo pa boste lahko skozi meditativno slikanje odkrivali načine za sprostitev, v sebi ponovno našli svobodo, vedrino in se osvobodili strahov ter negotovosti.

V podobnem duhu v Rimskih termah nadaljujejo tudi v november, saj od sobote, 3. novembra, do nedelje, 4. novembra, predstavljajo poseben vikend energijske revitalizacije z vadbo Indian Balance. Slednja na osnovi indijanskega 'body-mind-soul' programa združuje edinstvene tradicionalne ugotovitve avtohtonih ameriških Indijancev s sodobnimi tehnikami kinematike in dinamike telesa. Gre za vadbo, ki gradi most med telesno materijo in duhom, spremljata pa jo posebna tehnika trebušnega dihanja in ambientalna glasba.

Rimske terme so najstarejše terme v Sloveniji, z več kot 2000-letno tradicijo. Sestavlja jih hotelski kompleks treh štirizvezdičnih hotelov, wellness centra in medicinskega centra. Že v 19. stoletju so veljale za prestižno letovišče, saj so jih obiskovali člani kraljevih družin iz vse Evrope. Danes so poznane kot ene najsodobnejših term v Sloveniji, z ločenimi bazeni za zdravstvene namene, vrhunskim referenčnim centrom za hrbtenico in historičnim delom vodnih nimf. Voda v termah ima zdravilni učinek in je med najbogatejšimi v Sloveniji. V Rimskih termah gostom nudijo številne sprostitvene in terapevtske programe bivanja. V programih poudarjajo preventivno skrb za zdravje in dobro počutje. Rimske terme so edine terme v Sloveniji z lastnim muzejem.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri