S prijateljicami na žensko različico Oceanovih

S prijateljicami na žensko različico Oceanovih (foto: Sandi Fiser) Sandi Fiser
14. 6. 2018 | Promocijsko sporočilo

Najbolj sexy in sofisticiran rop letošnjega leta je bil razlog za včerajšnji obisk Ladies nighta v Cineplexx kinih. Ženska različica Oceanovih, z odlično igralsko zasedbo, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Rihanna, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson in Awkwafina, je poskrbela za odličen filmski večer

Ženska različica Oceanovih, z odlično igralsko zasedbo, Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Rihanna, Helena Bonham Carter, Sarah Paulson in Awkwafina, je poskrbela za odličen filmski večer 

Znani obrazi

Junijskega Ladies nighta v Kranju se je s prijateljicami udeležila modna blogerka Eva Ana Kazič (Allaroundeve). Prost večer sta si vzeli tudi televizijski novinarki Kaja Flisar in Milena Novak ter voditeljica Pia Pustovrh. Za dobro vzdušje pred filmom je skrbela moderatorka Azra Selimanovič.

Obiskovalke so se razveselile svežega izvoda revije Nova, srečne nagrajenke pa filmske nagrade. Že tradicionalno so Kranjčanke po filmu delile filmske vtise, ob klepetu pa se je lepo prilegel kozarec ohlajene Alya penine iz Radgonski goric.

CINEPLEXX SLOVENIJA OCEANOVIH 8

Sandra Bullock igra Debbie Ocean, odtujeno sestro Clooneyjevega lika Dannyja Oceana iz kultnega filma Oceanovih 11, ki bo skušala v New Yorku speljati skoraj nemogočo krajo na vsakoletnem zvezdniškem plesu Met Gala.

Napovednik filma in vstopnice za ogled najdete TUKAJ!

Priporočamo