S Severino nad 1300 metrov nadmorske višine, kje bojda ni več greha!

S Severino nad 1300 metrov nadmorske višine, kje bojda ni več greha! (foto: Severina) Severina
24. 1. 2015

Severina prihaja na 1300 metrov nadmorske višine! V nedeljo, 15. marca, bo ob 12.00 nastopila na Smučarskem centru Cerkno (naj smučišče Slovenije v sezonah 2010/11, 2011/12 in 2012/13)! Občinstvo bodo ogrevali Gadi.

Severina, najbolj vroča in popularna zvezdnico hrvaške glasbe, ki je z izidom albuma 'Dobrodošao u klub na vrhuncu glasbene kariere, bo z odličnim koncertom poskrbela za edinstveni dogodek na slovenskih smučiščih.

Vzdušje na velikem zimskem koncertu v Smučarskem centru Cerkno bodo dvigovali priljubljeni Gadi (Primož, David, Anže), ki so v preteklih letih dokazali, da jim gre glasba dobro od rok. Na Smučarskem centru Cerkno, ki velja za najsodobnejše, najvarnejše in najboljše smučišče zadnjih let v Sloveniji, bodo tako na veličasten način proslavili zimsko sezono 2014/2015.

Koncert Severine na 1300 m n.v., v objemu hribov in s čudovitim pogledom na Triglav, vas ne bo pustil ravnodušnih.

Zvezdnica je pred kratkim izdala tudi koncertni CD/ DVD 'Dobrodošao u klub Live'. Zvočni in video zapis dokumentira več kot uspešno turnejo, ki je hrvaško zvezdo popeljala po vseh večjih krajih in dvoranah v regiji. Dolgo pričakovani DVD vsebuje posnetek zagrebškega koncerta v okviru turneje Dobrodošao u klub. Režiser turneje je bil Tomaž Pandur, režijo DVD-ja pa podpisuje Peđa Marković. Na CD-ju pa se nahaja 18 live skladb, Severininih največjih hitov, kot so 'Italiana', 'Uzbuna', 'Gas,  gas', 'Ja samo pjevam', 'Brad Pitt' in mnogi drugi.

Priporočamo