Z Golico TV na "sindikalni" izlet na Golico!

Z Golico TV na "sindikalni" izlet na Golico! (foto: Marko Dalbello Ocepek) Marko Dalbello Ocepek
Vir: Lady
30. 5. 2017

Narodno-zabavna glasbena oddaja Ena po domače, ki jo gledalci spremljajo vsak sobotni večer na Golica TV, uspešno zaključuje svojo prvo sezono. Od zgodnje pomladi je voditeljski par z navihano Mamo Manko ob boku oddajo hitro popeljal med najbolj gledane televizijske oddaje, v zahvalo gledalcem in nastopajočim pa v uredništvu pripravljajo, kot se pošalijo, 'sindikalca za celo narodno-zabavno sceno'.

Legendarni Boris Kopitar in prikupna Mina Pal, voditelja oddaje, vabita gledalke in gledalce, nastopajoče, njihove oboževalce, mlade, mlade po srcu, navihance, zabave željne, navdušene planince in vse druge na zabavo Ena po domače, z Golico na Golico!

Z ekipo jo pripravljata pri Domu Pristava v Javorniškem Rovtu, v nedeljo, 11. junija, od 11. ure. Za glasbene sladokusce bodo na odru skrbeli Trio Utrip, Me tri do polnoči, Murni, Poskočni muzikanti in še nekaj glasbenih presenečenj.

traktor, TV Golica

Lokalna društva in Dom Pristava, ki slovi po svojih lokalnih dobrotah, bodo poskrbeli, da nihče ne bo lačen, voditelji Golica TV imajo v rokavu nagradne in zabavne igre za obiskovalce, poseben del programa in prizorišča pa bo namenjen najmlajšim obiskovalcem.

Obeta se pravi družinski narodno-zabavni začetek poletja v idiličnem okolju botaničnega parka in jezerc za vse generacije. "Borisa pošljemo v hrib!" hudomušno napoveduje Mina Pal organiziran pohod na vrh Golice, ki se ga udeležuje tudi njen sovoditelj, Boris pa v šali požuga: "Udeležba je obvezna!"