Samozavest je seksi – dogodek z izjemnimi predavatelji in okroglo mizo, ki ga ne gre zamuditi!

Samozavest je seksi – dogodek z izjemnimi predavatelji in okroglo mizo, ki ga ne gre zamuditi! (foto: profimedia) profimedia
8. 2. 2018 | Promocijsko sporočilo

Kaj je resnična samozavest, ki nam je vsem tako privlačna? Je to glasno govorjenje? Neprestano pojavljanje v medijih? Nadzor nad gibanjem telesa? Prevzemanje pobude v skupini? Se je samozavesti mogoče naučiti?

Odgovore na vsa ta vprašanja boste dobili v torek, 17. aprila, na zares izjemnem dogodku, ki je namenjen razkrivanju skrivnosti o pravi samozavesti in njeni vlogi v našem življenju.

Priča bomo konkretnim primerom in predlogom ljudi, ki so svojo samozavest uspeli razviti in jo tudi uporabljajo prav vsak dan v svojem življenju. Na voljo bo tako res veliko uporabnih nasvetov o tem, kako samozavest razviti in jo potem tudi s pridom uporabljati tako doma kot tudi na delovnem mestu.

Predavatelji, ki se bodo na to zanimivo temo izrekli, so vidne javne osebnosti z različnih življenjskih področij. Svoj pogled na samozavest, telo in izražanje samozavesti bodo zainteresirani javnosti tako predstavili:

  • Boris Kobal, režiser, igralec in humorist – s temo: Samozavest, trema in avtentičnost
  • Andreja Jernejčič, menedžerka in strokovnjakinja za odnose z javnostmi – s temo: Samozavest v javnem prostoru
  • Jadranka Juras, pevka in solistka – s temo: Glas in samozavestno izražanje
  • Edvard Kadič, strokovnjak za komunikacijo in osebnostni razvoj  – s temo: Samozavestna govorica telesa v poslu in doma

Predavanjem bo sledila okrogla miza na temo Samozavest v praksi, na kateri bodo svoje poglede na stvari vsak s svojega zornega kota soočili in preodčili dr. Robert Ličen, menedžer, svetovalec, podjetnik in ustanovitelj Podjetniškega centra Pegasus, Nuša Lesar, Tv voditeljica, in Luka Kogovšek, direktor spoznavnega portala za samske Ona-on.com.

Vrhunec dogodka, ki ga bo vodila Jasmina Spahalić, pa bo nastop enega naših najboljših pianistov: izjemnega glasbenika in interpreta Uroša Perića.

Kdaj in kje?

  • Torek, 17. aprila, dvorana SMELT, Dunajska cesta 160, Ljubljana.

Več informacij in vstopnice!

Več informacij o dogodku boste našli na spletni strani Samozavest je seksi, za še pravočasen nakup vstopnic za dogodek pa kliknite: TUKAJ!

lev

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri