Samuel Lucas predstavlja prvo avtorsko skladbo 'Pesem o naju'

18. 1. 2016

Priljubljen slovenski glasbenik, ki ga Slovenija pozna kot odličnega vokalista in perfekcionista na kitari, ter veliki ljubezni do glasbe, je zbranim povabljencem pretekli petek ob praznovanju 45. rojstni dan in 25 let glasbenega ustvarjanja, premierno predstavil svojo prvo avtorsko pesem 'Pesem o naju'.

Ob izidu prve avtorske pesmi je Samuel zadovoljno povedal: »Ko sam narediš avtorsko pesem, začneš izražati čustva, ki jih skozi pesem poskušaš dati ven iz sebe. Pri prepevanju pesmi drugih avtorjev, ne začutiš tako močne energije, kot jo lahko ob ustvarjanju avtorske glasbe in ni boljšega kot predstaviti svoje najbolj iskrene občutke poslušalcem.«

Vedno nasmejan in dobre volje, je Samuel Lucas po prejetih čestitkah za rojstni dan povabljencem premierno predstavil videospot, ki ga je posnel v sodelovanju z režiserjem Nino Denkovskim. Ob zaključku uradnega dela dogodka, se je večer prevesil v odlično zabavo! Na odru so se za mikrofonom in glasbili izmenjevali številni povabljenci, tako da so vsi prisotni uživali v odličnem 'jam session-u'. Presenečenje večera je bil tudi nastop Samuelove hčerke, ki je navdušila s pesmijo 'All Of Me' in izjemnim vokalom.

Pri ustvarjanju skladbe 'Pesem o naju' je Samuel povabil Andraža Hribarja, medtem ko je aranžma naredil Miha Gorše, Samuel pa se podpisuje kot avtor glasbe.

»Pri izbiri avtorja besedila sem želel čimbolj izraziti zgodbo, ki jo jaz iskreno čutim, zato sem k sodelovanju povabil avtorja, ki ga nadvse spoštujem in so mi blizu njegova besedila. « O Mihi Goršetu pa je Samuel povedal, da ima tisto nekaj, kar kot umetnik vedno iščeš in ob tem zaključil: »Vedno delam z najboljšimi.«

Samuel je ob izidu pesmi napovedal nove glasbene zgodbe, ki jih bom predstavil v bližnji prihodnosti.

Čestitke ob rojstnem dnevu in izidu prve avtorske pesmi tudi z naše strani!