Samuel Lucas premierno predstavlja videospota Kot nekdaj

Samuel Lucas in Azra (foto: Lucas Press) Lucas Press
17. 2. 2018

Po odličnem odzivu nove skladbe 'Kot nekdaj', ki jo je Samuel Lucas poslal v radijski eter pretekli teden, danes predstavljamo tudi romantično video zgodbo s srečnim zaključkom.

Glavno žensko vlogo ob Samuelu je odigrala Azra Selimanović, priznana plesna pedagoginja in dolgoletna glasbenikova prijateljica.

Vrhunski vokalist je pri ustvarjanju novega videospota prvič sodeloval z režiserjem Nikom Čebulcem in po besedah obeh, »to ni bilo zadnje sodelovanje,« saj je celotno delo potekalo v zelo sproščenem, prijateljskem vzdušju.

»Osnovna ideja videa je moja, Nik je pa potem sestavil kadre in sporočilo v smiselno celoto,« je o nastajanju videa povedal glasbenik, saj je kot avtor glasbe v video želel vnesti sporočilo, kot ga je občutil pri ustvarjanju pesmi.

Samuel Lucas v videospotu igra uspešnega poslovneža, ki pa je v srcu velik romantik. Ljubezen ga napaja in dela močnega vendar, ko ta začne polzeti se ne želi soočiti z morebitno izgubo ljubljene osebe, zato se pogumno in z odprtim srcem bori za ljubezen. Vabljeni k ogledu videa in poglejte kako se odvije ta ljubezenska zgodba.

»Snemanje romantičnih kadrov z Azro mi je bilo v prvih nekaj poskusih velik izziv, saj sva že dolga leta res dobra prijatelja ... tako je smeh velikokrat prehitel romantično gesto na katero je režiser čakal,« je povedal Samuel, Azra pa je ob tem še dodala: »Snemanje prepirov nama je bilo veliko enostavneje. Sicer pa je bila odlična izkušnja. V 12-tih urah kolikor je snemanje trajalo, sva se zelo veliko nasmejala.«

»Užitek je delati s takšnim profesionalcem kot sta Samuel in Azra,« je o svoji izkušnji povedal režiser in nadaljeval: »Tudi vreme nam je šlo na roko, mrzel zimski dan je bil s soncem obsijan, tako da smo ujeli res lepe trenutke.«

Značke: Samuel Lucas