Samuel Lucas to poletje pravi Play that song!

Samuel Lucas to poletje pravi Play that song! (foto: Maša Kores) Maša Kores
22. 7. 2016

Samuel Lucas, ki letos praznuje 25 let glasbene kariere, predstavlja svojo drugo avtorsko pesem. Letošnjo zimo je na radijske postaje poslal balado z naslovom »Pesem o naju«, zdaj pa se nam predstavlja v popolnoma drugačnem žanru, ki mu je pisan na kožo.

Tukaj je disko - funk skladba »Play that song«. Ker je odraščal v osemdesetih, ima ta zvrst glasbe, ki se je ustvarjala takrat, nanj že ves čas poseben vpliv. Kljub temu da izvaja priredbe vseh glasbenih žanrov, pa že vseskozi najbolj uživa ob izvajanju funk in disko - funk glasbe, zato se je odločil, da ustvari avtorsko pesem v tem stilu.

»Pesem "Play that song" je vesela in pozitivna, zato ima potencial poletne uspešnice, saj gre zlahka v uho. Po nastopu v oddaji Znan obraz ima svoj glas imam zaradi nastopov urnik zelo natrpan, a mi je uspelo pesem končati ravno na pragu vročega poletja. V pesem stoodstotno verjamem, zato sem se odločil stopiti v stik z najboljšimi didžeji ter s skupnimi močmi narediti dober remiks pesmi, saj se bo tako pesem lahko vrtela tudi po diskotekah in klubih po vsej Evropi. In če bo poleg še malo sreče... tudi dlje. Prav zaradi tega je besedilo nastalo v angleškem jeziku. Upam, da bo pesem všečna našim radijskim frekvencam, glasbenim urednikom in navsezadnje vsem poslušalcem. Zaplešite v vroče poletje - Play that song!« sporoča nasmejani Samuel Lucas.

Značke: Samuel Lucas