Šank rock Restart v polnem zagonu! Oglejte si videospot!

3. 2. 2015

Šank rock svojo vrnitev, svoj 'Restart', stopnjujejo iz meseca v mesec!

V lanskem letu je kot strela iz jasnega slovensko glasbeno sceno 'udarila' novica, da so Šank rock nazaj – sprva ekskluzivni nastop na prireditvi Pivo in Cvetje lansko poletje v Laškem je prerasel svoje okvirje; Šank rock so med vajami in kasneje, na samem koncertu, začutili, da je čas, da se vrnejo. Tako zaradi sebe, kot zaradi zvestih oboževalcev in njihovih reakcij na koncert. Konec lanskega leta so tako izdali novo skladbo 'Restart', ki je danes dobila tudi videospot, in pripravili nepozaben koncert v domačem Velenju.

Videospot za skladbo 'Restart' so Šank rock posneli na decembrskem koncertu v Velenju. 'Live' video prikazuje Šank rock tam, kjer se počutijo najbolje: na odru, z instumenti v rokah, v soju luči in pred številnim občinstvom; pred polno dvorano, ki čuti in diha z njimi. Vsi obiskovalci koncerta so se ob koncu strinjali, da so Šank rock edinstven band, ki je slovenski glasbi dal že veliko in ji bo hkrati dal še veliko več. Videospot je nastal v produkciji Viastudia, za montažo je poskrbel Uroš Raztresen, za režijo pa kar Šank rock sami (Cveto Polak in Šank rock).

Šank rock so na velenjskem koncertu pripravili tudi prav posebno srečanje s svojimi oboževalci, kar bo postalo stalnica njihovih koncertov. Za fane pa tudi z videospotom pripravljajo prav posebno akcijo: vse, kar morate storiti je, da si ogledate videospot, obiščete facebook stran skupine Šank rock in spremljate njihove objave – če se najdete v spotu, vas čaka prav posebno presenečenje!

Oglejte si videospot za skladbo 'Restart'!

Spremljajte Šank rock in njihov restart tudi na facebooku!

Šank rock

Priporočamo