Šank Rock sredi priprav na koncert v Križankah

Šank Rock sredi priprav na koncert v Križankah (foto: Boštjan Tacol) Boštjan Tacol
20. 4. 2015

Šank Rock svoj restart stopnjuje iz tedna v teden. Potem ko so pred sedmo silo predstavili podrobnosti svojega prvega koncerta Zlatorogove turneje ponosa, ki ga za 5. maja pripravljajo v Križankah, so predstavniki mediji že lahko prisluhnili tudi njihovi novi skladbi 'Ni sreče brez R'n'R'!

Matjaž Jelen, Cveto Polak, Bor Zuljan (ki se je zaradi bolezni oglasil preko Skypa), Roman Ratej in Sašo Gačnik – Svarogov so z mislimi že pri koncertu v Križankah, kjer bodo nastopili v torek, 5. maja 2015. Z njimi bodo na velikem odru stali San Di Ego: ''Smo njihovi fani in zelo smo veseli, da bomo skupaj naredili pravi žur,'' o gostih koncerta pravijo Šank Rock.

Šank Rock so svoj restart zagnali pred meseci. Po prvem velikem in odmevnem koncertu je sledila skladba 'Restart', ki je zakoličila vrnitev zasedbe in zagotovila, da Šank Rock mislijo še kako resno. V letošnjem letu se odpravljajo na Zlatorogovo turnejo ponosa, prvi koncert bo 5. maja v ljubljanskih Križankah. Izpod spretnih prstov (in glasov) prekaljenih glasbenikov boste lahko slišali velike hite skupine, kot so 'Pravljica o mavričnih ljudeh', 'Metulj', 'Rockerji', 'Laški pir', 'Ker te ljubim' in mnoge druge, seveda pa ne bodo manjkale niti nove skladbe.

Šank Rock so namreč v kratkem času posneli kar štiri nove skladbe – že znani 'Restart', novi single 'Ni sreče brez R'n'R' ter skladbi 'Vse bo dobro' in 'Ljubezen, resnica, življenje'. Vse nove skladbe in šest velikih uspešnic skupine, posnetih na novo, boste lahko slišali že kmalu, saj so jih fantje priročno zbrali na ploščku, ki bo v mesecu maju dodan omejeni seriji šestorčkov Laškega piva: "Album sprva ni bil načrtovan, kar pa ne pomeni, da se nismo dela lotili zelo resno. Poleg starih uspešnic, ki so bile izbrane na željo sponzorja tega projekta, in seveda novih pesmi, smo se predvsem želeli pokazati v luči živih nastopov. Šank Rock je od nekdaj najmočnejši na odru in to se mora slišati tudi na albumu. Zato vse čestitke Boru, ki je, kljub izredno kratkemu roku, uspel narediti odlično studijsko delo, na katerem Šank Rock zveni enako kot v živo, na odru," o ploščku pravi Matjaž Jelen, frontman skupine Šank Rock.

Nova skladba 'Ni sreče brez R'n'R'

Šank Rock predstavljajo novo skladbo, naslovljeno 'Ni sreče brez R'n'R': "Nov single zelo lepo opisuje naše dejanske občutke, za udaren "šankrockovski beat" je pa kot avtor glasbe poskrbel naš Cveto Polak," pravijo Šank Rock.

Spremljajte Šank rock in njihov restart!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri