Savina Atai in Zvezdana Mlakar tudi letos z Gala Ženska in Moški

Savina Atai in Zvezdana Mlakar tudi letos z Gala Ženska in Moški (foto: Ana Kregar) Ana Kregar
25. 4. 2018

Savina Atai in Zvezdana Mlakar sta s svojim edinstvenim dogodkom Gala Ženska in Moški tudi letos razveselili vse ženske, dekleta in tudi moške.

Dogodek sta pripravili, da bi moškim odprli srce, ženskam pa Venero. Program je povezoval moški z odprtim srcem Bruno Šimleša. Savino Atai smo tudi mi ujeli pred dogodkom in jo vprašali, od kod inspiracija za letošnji dogodek. "Z Zvezdano sva že lani organizirali Gala prireditev, letos pa sva želeli opozoriti na nekaj, o čemer se v Sloveniji ne govori. Zelo pomembno je namreč, da se zavedamo, kako pomembni so odnosi med žensko in moškim ter da ne smemo stati na nasprotnih bregovih."

Udeleženke in udeleženci so se zbirali vse od dvanajste ure, ko so imeli priložnost poklepetati z pobudnicama dogodka. Kar nekaj deklet in žena je izkoristilo to priložnost za osebni pogovor s Savino in Zvezdano. Prireditev se je začela ob 16.00 z nagovorom publike, pred začetno meditacijo in govorom Savine je občinstvo ogrela Rebeka Dremelj.

V elegantni zlati obleki je nastopilo Dekle z naslovnice Cosmopolitan 2018 Gaja Prestor, sledila je Urška centa z bosonogim in strastnim flamenkom. Da je prireditev res za tiste najbolj pogumne, je dokazal tudi mojster tantre Vid Valič, ki je nadobudneže nasmejal do solz.

Oder se je kar šibil pod vso vsebino nastopajočih, ki so se še zvrstili na njem: zaplesala sta Andraž in Bor Prokofjev, zdravilka Mateja Vavtar je nagovorila predvsem ženske, moški so delili svoje osebne izkušnje, nekdanja manekenka Bernarda Marolt je podarila nasvete za hojo, s svojimi skladbami so atmosfero dodatno razživeli še Trio Vivere, Klara Jazbec in M.J.A.V., prisotne pa so nagovorili še specialistka za zdravljenje psiholoških travm in zastalih čustev Ana Novak, BaZi astrologinja Helena De Nobrega in avtor Kenan Crnkić. Prireditev je zaključil Samuel Lucas z bendom.

Fotografije: Ana Kregar

Besedilo: Kristina Kozmos

Priporočamo