Se bo Lini Kuduzović uresničila še ena velika želja?

Se bo Lini Kuduzović uresničila še ena velika želja? (foto: Jaka Bizjak) Jaka Bizjak
11. 2. 2020

Na letošnji Emi, ki se bo odvila na pustno soboto, se bo predstavila tudi Lina Kuduzović, ki smo jo spoznali že v šovu Slovenija ima talent, ko je pri sedmih letih dobesedno pometla s konkurenco ter zmagala.

Mlada glasbenica nas je nato leta 2015 zastopala še na Otroški Evroviziji - gre za glasbeno tekmovanje med evropskimi državami (Evrovizijo v malem), na katerem tekmujejo mladi glasbeniki stari od devet do štirinajst let.

Po petih letih je Lina Kuduzović znova še kako blizu evrovizijskega odra, saj jo je strokovna komisija sprejela na Emo 2020, kjer se bo 22. februarja predstavila s pesmijo Man Like U, ki jo je napisala sama.

Kot nam je zaupala mlada glasbenica, se izjemno veseli tega nastopa, saj bo skozi pesem zapela tisto, kar se ji je dogajalo v zadnjem obdobju. Če pa bo slučajno zmagala - mimogrede, na Otroški Evroviziji nam je pripela 3. mesto - pa bo presrečna, saj si je vedno želeli stati še na velikem evrovizijskem odru. Če ji bo to uspelo, si bo znova delila oder s še eno prijateljico, saj je zmagovalka Otroške Evrovizije 2015, Destiny Chukunyere, letošnja predstavnica Malte.