Sea SPA: od danes naprej se lahko v morju kopate tudi pozimi!

23. 12. 2016 | Promocijsko sporočilo

Popolna prenova bazenskega kompleksa Sea SPA z ogrevano morsko vodo v Hoteli LifeClass Portorož so danes, po dobrih dveh mesecih obnovitvenih del, za božič odprli nov bazenski kompleks Sea SPA z bazeni z ogrevano morsko vodo.

Sea SPA bazenski kompleks zajema 1.500 m2 površin, od tega 650 m2 vodnih. Štirje notranji in en zunanji bazen ter savni, aromatična turška in finska, bodo z rjavimi in belimi odtenki gosta popeljali v soline. Vsebina Sea SPA kompleksa neposredno povezuje lokalno tradicijo solin in portoroški zdraviliški turizem, ki jo dopolnjuje izpopolnjena wellness ponudba.

Ogrevana morska voda, vonj po morju, barve in zvok v ozvočenem bazenu bodo dajali občutek naravnega okolja 365 dni v letu. Prenovo je vodil priznan italijanski arhitekt Maurizio Favetta. Naložba, vredna 2 mio EUR, je nadaljevanje majske prenove Mind Hotela Slovenija 5* in predstavlja drugo največjo naložbo Hotelov LifeClass Portorož v letu 2016 ter hkrati največjo naložbo v termalni turizem v Sloveniji. Od zdaj naprej imajo tako lokalni kot ostali prebivalci možnost, da se vse leto kopajo v toplem morju, ki ne samo, da sprošča, ampak zdravilno učinkuje na kožo in dihala. Morska voda namreč vsebuje več kot 80 mineralov, med njimi tudi magnezij, ki ima močan protistresni učinek. In če je voda še ogrevana, dodatno pospeši delovanje organov, kot pri telesni aktivnosti, zato se telo čisti od znotraj navzven.

Celotna ponudba prenovljenih hotelov LifeClass Portorož z bazeni z morsko in termomineralno vodo, edinstvena ponudba Term Portorož, petzvezdična plaža in notranja povezava vseh kapacitet Portorož postavljajo ob bok najsodobnejšim zimskim termalnim resortom na svetu.