Seat Cupra dan tudi letos

Seat Cupra dan tudi letos (foto: Seat Cupra dan) Seat Cupra dan
21. 5. 2015

Cupra dan je dogodek znamke SEAT, ki privablja vse ljubitelje znamke, adrenalina, dinamičnih voženj ter hitrih in športnih avtomobilov. Hkrati je dogodek, primeren za celotno družino, saj z različnimi ativnostvmi poskrbi za nepozabno doživetje vsakega obiskovalca.

SEAT je španski proizvajalec avtomobilov, za katerega sta značilna mladosten značaj in progresiven dizajn. Ponaša se z edinstvenim, inovativnim pristopom k oblikovanju, z najsodobnejšimi tehnologijami ter visoko stopnjo natančnosti in produktne kakovosti.

Vozila SEAT so športna in učinkovita, njihova ključna lastnost pa je užitek v vožnji. Modele zaznamujeta visoka funkcionalnost in odlično razmerje med ceno in vrednostjo, zato so inovativne SEAT-ove tehnologije dostopne širokemu krogu kupcev.

Cupra dan

SEAT Cupra dan bo v soboto, 20. junija 2015 od 11. ure dalje in sicer v AMZS Centru varne vožnje Vransko.

Brezplačno se prijavite na www.cupradan.si!

Navdušenci hitrih ovinkov bodo lahko z reli dirkači občutili vse vozne lastnosti modelov Cupra in FR, nekaj srečnežev pa se bo lahko zapeljalo tudi z dirkalnikom SEAT Leon Cup Racer.

Na dogodku bodo predstavili celotno paleto modelov SEAT in tako obiskovalcem, z dinamičnim programom in testnimi vožnjami, omogočili lastno izkušnjo z znamko. Na sporedu bo Cupra racing (vožnje s Cuprami in vožnje z dirkalnikom), športni izziv (zabijanje gola), spretnostna preizkušnja (izogibanje vodnim oviram), X-Drift (preizkus Seatovih vozil z in brez elektronskih varnostnih naprav pri vožnji v ovinek), Park asist postaja, prikaz delovanja 4-kolesnega pogona, testne vožnje, Cross buggy - off road, ter spremljevalne aktivnosti, kot so hoja po vrvi, zlaganje puzzlov v prtljažnik, mehanski rodeo, space trainer, narobe svet, Giant football ...

Letos bo prvič na sporedu tudi Cupra noč

Od 20. ure dalje vas bodo zabavale zvezde oddaje Znan oberz ima svoj glas, Plesalna skupina Maestro, F&B Acrobatics, ob 21. uri pa bo veliki koncert, kjer bo nastopila Alya, noč pa se bo zaključila z Duom Vanillaz in Plesno skupino Shedivaz.

Več na www.cupradan.si.