Sedmo oddajo Zvezde plešejo je zaznamovala ljubezenska tematika

Sedmo oddajo Zvezde plešejo je zaznamovala ljubezenska tematika (foto: Pop Tv) Pop Tv
25. 4. 2017

V sedmi oddaji se je na plesišču Zvezde plešejo zavrtelo sedem parov, ki so navdušili s svojimi koreografijami. Dvakrat smo videli do zdaj najvišji oceni, kar 35 točk, te sta dobila Maja Martina in Miha ter Dejan in Tadeja.

Loparček z najvišjo oceno do zdaj – sedmico, je dvignil sodnik Andrej Škufca. Nika Urbas-Ambrožič in Lado Bizovičar pa sta oba podarila 10 točk. Katarina Venturini je podelila največ devet točk.

Gledalci pred televizijskimi zasloni pa so obnemeli ob strastni rumbi Maje Martine Merljak in Mihe Perata, ki sta v sklepnem kadru končala pod tušem. Mokro sceno so na družbenih omrežjih poimenovali kar plesni seks. Nad svojo točko sta bila navdušena tudi Maja Martina in Miha, ki sta strnila v eno besedo - NORO. Med gledalci v studiu je bila tudi Mihova žena Danijela, ki je bila nad nastopom navdušena in je povedala: "Kljub temu, da sem "približno" vedela, kako bo vse skupaj izgledalo, sem na koncu ostala brez besed in odprtih ust. Bilo je fantastično, prečudovito, polno erotike in seksapila ... z eno besedo TOP. Pri tej rumbi je bilo njuno strast čutiti na daleč. Ponosna sem na svojega moža in na Majo Martino in lahko jima namenim samo globok poklon."

V sedmi oddaji pa sta se poslovila Matej in Leticia, ki sta v ljubezenskem tednu predstavila temno plat - destruktivno ljubezen. Od šova sta se poslovila z besedami: "Nama je v tem trenutku zelo žal, da ne bova več plesala za gledalce." Matej je poudaril, da mu je žal, da ne bo več treniral z Leticio: "To je bila fantastična življenjska izkušnja. Za soplesalko sem imel fantastično pozitivno osebo." Leticia je še povedala, da bo tudi še naprej plesala in dodala, da bi najraje plesala z Matejem.

Foto: Miro Majcen/POP TV

Priporočamo