Seksi Chris Hemsworth na premieri filma Heker

13. 1. 2015

Minuli teden se je najbolj seksi Zemljan leta 2014 Chris Hemsworth v spremstvu soigralcev sprehodil po rdeči preprogi na losangeleški premieri akcijskega spektakla HEKER.

Dobro razpoloženi Chris si je z veseljem vzel čas za številne oboževalke in v klepetu z mediji razkril, da ga je raziskovanje digitalnega sveta precej utrudilo, saj o tem področju ni veliko vedel. Kako dobro se je odrezal v vlogi obsojenega spletnega kriminalca, se bomo lahko prepričali že v četrtek, 15. januarja, ko bo na velikem platnu združil moči z oblastmi in se podal na nevaren lov za zloveščo mrežo kibernetskih teroristov.

  • »Naslednji Pearl Harbor bo kibernetski napad.« – Leon Panetta, nekdanji direktor obveščevalne agencije CIA in nekdanji obrambni minister ZDA

Michael Mann, režiser kriminalnih trilerjev Stranski učinki, Miami Vice in Državni sovražnik, predstavlja napeto zgodbo o genialnem hekerju Hathawayju, ki ga oblasti začasno izpustijo iz zapora, da bi pomagal izslediti skrivnostnega spletnega kriminalca. Neznani kibernetski terorist z zapletenimi vdori v prepletena računalniška omrežja povzroča kaos na borzah, usodni napad na omrežje jedrske elektrarne pa sproži nepredstavljivo katastrofo. Ekipo ameriških in kitajskih preiskovalcev s Hathawayjem na čelu sledi vodijo preko nevarnih obračunov od Chicaga do Hongkonga ter Džakarte, vendar pa zlovešči heker ves čas ostaja korak pred zasledovalci.