Selfie s Siddharto in Magnificom

12. 11. 2015

Pop up festivalski klub Kurzschluss čez tri tedne odpira svoja vrata. Natančneje 27. novembra. Tokrat na novi lokaciji, na Gospodarskem razstavišču, v Stekleni dvorani, ustvarjalna ekipa napoveduje več kot 10 elektronskih in live večerov.

Izkoristi priložnost in se v četrtek, 12. novembra, ob 15. uri, pridruži Kurzschluss Meet&Greet. Na mini golf igrišče v park Tivoli prihajajo člani zasedbe Siddharta in Magnifico. Zgrabi priložnost za brezplačno igro mini golfa, poteguj se za vstopnice za obisk kluba in selfie z ikoničnimi slovenskimi glasbenimi super zvezdniki. Bis bald.

Siddharta, 20 let // 10. december

Nepozabni koncert na razprodanem bežigrajskem stadionu leta 2003, prihajajoči 8. album, Ultra, več kot 30 glasbenih nagrad, priznanj in nominacij, med njimi 7 viktorjev in več mednarodnih nagrad. Kultna zasedba bo v Kurzschlussu premierno igrala skladbe z novega albuma Ultra in titanske uspešnice, ki obeležujejo 20 let ustvarjalnih presežkov.

Magnifico, božični koncert // 25. december

Avtor, pevec in ljubitelj množic se na božični večer vrača v Kurzschluss! Po lanskoletnemu, popolnoma razprodanem božičnem koncertu, Magnifico napoveduje zasneženi božični večer. Za obiskovalce koncerta pa najdaljšo noč pred novoletnim večerom.