Sell out nastopa na Schengen festivalu in v Kopru za predskupino Manu Chao

13. 7. 2015

Pevec skupine SELL OUT po koncertu pristal v bolnišnici in na prisilnem bolniškem dopustu – kmalu ponovno v akciji na odru! Videli ga bomo že to sredo, 15.7. v vlogi frontamana predskupine SELL OUT!

Rok Černe, pevec zabavne in čedalje uspešnejše kočevske ska punk rock reggae skupine SELL OUT, med drugim so imeli že več pesmi-singlov izbranih za pesem tedna tudi na Val 202, si je na enem izmed koncertov prislužil kar dve mavčni oblogi.

Čeprav so SELL OUT znani kot zabaven in poskočen bend, nihče ni pričakoval, da bo njihov dolgolasi in vedno dobro razpoloženi pevec Rok na enem samem koncertu in z enim samim skokom z odra tako nerodno pristal, da bo utrpel tako neobičajno poškodbo! Bolečine sprva sploh ni čutil, koncert je brezskrbno nadaljeval in brez težav pripeljal h koncu. Problemi pa so se pojavili pozneje, ko se je polegel adrenalin in se je telo ohladilo. Diagnoza po hitrem pregledu na urgenci v Ljubljani je bila presenetljiva - počeni obe petnici in fant je pristal v mavcu ter na prisilnem bolniškem dopustu.

Rok se, čeprav ima obe nogi v mavcu, sedaj super počuti in navkljub neobičajni poškodbi napoveduje, da bo nared do prvih nastopov!

Fantje napovedujejo kar dva nastopa na letošnjem našem največjem poletnem rock dogodku: Schengen festival. SELL OUT bodo tam v torek, 28.7.2015 v kampingu festivala najprej nastopali ojačani z glasbenimi prijatelji v posebni akustični verziji, v petek, 31.7., pa napovedujejo nastop v živi in v razširjeni zasedbi (med 10 in 12 glasbenikov na odru) za glavni oder . Ne spreglejte, ker so si jih letos zaželeli med drugim tudi za predskupino slovitemu Manu Chao na velikem koncertu v Kopru, 15.7.2015. Rok se na odre vrača že v Koper, v polni formi pa ga lahko pričakujemo tudi za Schengen festival ter Urbani festival v Tobačni v Ljubljani.

Pred dvema tednoma so SELL OUT, tokrat brez Roka (glej med fotografijami), s krajšim akustičnim koncertom na strehi sponzorskega avtobusa festivala v domačem Kočevju podprli Schengen festival.

Fantje pridno delajo na novih skladbah, nameravajo jih predstaviti že na jesen. Tudi sicer od SELL OUT nikdar ne veš, kaj lahko pričakuješ in običajno presenetijo, med drugim tudi, ko so dve leti nazaj za svoj CD prvenec šaljivo predstavili kar dvojni album z naslovom The Best Of, naslov, ki ga glasbeniki običajno izberejo po več uspešnih izdajah, Sell Out pa so vse, kar se jim je dogajalo v prvem desetletju, preprosto spravili na dvojni CD.

Koncerti:

  • 15.7. KOPER/ Ukmarjev trg– predskupina Manu Chao
  • 28.7. VINICA ORI ČRNOMLJU/ Schengen festival (akustični nastop v kampu)
  • 31.7. VINICA PRI ČRNOMLJU/ Schengen festival (polna zasedba na glavnem odru)
  • 12.8. LJUBLJANA/ Zoo – UD – Festival Urbane kulture (predskupina Elvis Jackson)