Severina najavlja novo pesem 'Sekunde'

Severina najavlja novo pesem 'Sekunde' (foto: Marko Vulević) Marko Vulević
27. 5. 2016

Oboževalci pevke Severine bodo na svoj račun po kar precej velikem premoru priši že ta ponedelje. Pevka je namreč na svoji FB strani objavila, da bo v ponedeljek, 30. maja, točno opoldne premiera njega novega videospota za pesem SEKUNDE.

O pričakovanju nove pesmi nam je Severina zaupala: "Presrečna sem, da v ponedeljek izide moja nova pesem, katero obožujem. Pesem te dvigne in nosi, ko se konča pa želim poslušati še in še ... Komaj čakam, da bom pesem v živo prepevala publiki na koncertih. Z bendom je atfosfera še toliko boljša. Moram pa se zahvaliti moji ekipi, ki je napisala tekst in besedilo (Miloš Roganović in Filip Miletić) ter režiserju Petru Pašiću. Posebna zahvala gre tudi ekipi, ki je skrbela za moj stayling, resnično sem si všeč (smeh)... Komaj čakam ponedeljek, že odštevam sekunde."

Pesem bomo v živo kmalu slišali tudi po slovenskih odrih, saj Severina pri nas načrtuje kar nekaj koncertov. Vsi, ki bi si med prvimi želeli ogledati spot pa ne pozabite preveriti Severinine Fb strani v ponedeljek ob 12:00.

Priporočamo