Sid in Praskež v Ledeni deželi v Cityparku

Sid in Praskež v Ledeni deželi v Cityparku (foto: profimedia) profimedia
24. 6. 2016

Kdo ne pozna prikupnega veverička Praskeža in nerodnega lenivca Sida? Govorimo, seveda, o glavnih junakih družinskega animiranega filma Ledena doba. Za vse tiste, ki ste si jih vedno želeli spoznati, imamo dobro novico.

V Citypark, največje nakupovalno središče pri nas, ob bližajočem se izidu najnovejšega dela priljubljene franšize prihaja Ledena dežela – darilo za vse pridne šolarje in hladen uvod v vroče počitniške dni. Od ponedeljka, 27. junija, do torka, 5. julija, se bodo vsi obiskovalci lahko zabavali s številnimi aktivnostmi.

Vsak dan od 10. do 19. ure in v nedeljo od 10. do 14. ure se bodo lahko družili z lenivcem Sidom, ki je zanje pripravil ustvarjalne delavnice in nagrade. V tematsko urejenem prireditvenem prostoru, ki bo ves v belem, bodo lahko tekmovali v iskanju želoda, se fotografirali s Sidom in rekviziti Ice age, med drugim z velikanskim želodom, ter tekmovali v igranju konzolnih iger. Najmlajše bodo čakale še pobarvanke in računalniška igra iskanja parov ujemajočih se kart.

Na zabavi v Ledeni deželi boste lahko izdelovali tudi vesoljske čelade, če vas, tako kot veverička Praskeža, slučajno odnese v vesolje. Slovenska premiera priljubljenega družinskega filma bo v četrtek, 14. julija.

Nakupovalno središče Citypark je največje nakupovalno središče v Sloveniji, z več kot 125 trgovinami in lokali, ter najmodernejše nakupovalno središče v Ljubljani, z najprestižnejšimi blagovnimi znamkami, ki nudi najvišjo kakovost storitev in ponudbe ter postavlja modne trende. Lani je Citypark obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, obiskovalcem pa so pripravili več kot 250 dogodkov, nekateri so trajali tudi po več dni. Sicer je Citypark eden od štirih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Ta ima 30 nakupovalnih središč v še petih državah poleg Slovenije – Italiji, Avstriji, na Češkem, Madžarskem in Hrvaškem. SES nakupovalna središča so že deveto leto med največjimi prodajnimi centri v Sloveniji. Več informacij na www.citypark.si.