Siddharta z nepozabnim koncertom leta, ki je bilo Europarkovo darilo Mariboru

25. 8. 2015

Sobotno dopoldne se je odvilo v znamenju 15. obletnice največjega štajerskega nakupovalnega središča, ki je ob pomembnem jubileju Mariboru poklonilo pestro dogajanje.

Dopoldan so Trg Leona Štuklja napolnili predvsem mlajši obiskovalci in družine, saj jim je Europark namenil srečanje z večno mladimi Čuki in priljubljenim Ribičem Pepetom. Večerni glasbeni dogodek pa se je upravičeno ponašal z nazivom »Europarkov koncert leta«.

Več tisoč glava množica je do zadnjega kotička napolnila mariborsko osrednje prizorišče, Trg Leona Štuklja, ki je poleg vsega pričaral eno zadnjih poletnih noči.

Nastop zagotovo najboljše slovenske rock glasbene skupine Siddharta je v skoraj polnih dveh urah podaril Mariborčanom res samo najboljše iz njihovega repertoarja. Sprehod skozi 20-letno glasbeno pot Siddharte je dokazal, da postajajo iz leta v leto boljši, saj številne skladbe z njihovega zadnjega albuma že zasedajo vrhove domačih glasbenih lestvic.

Pestro pa bo tudi zadnjo avgustovsko soboto, ko bodo slavili z Majo Keuc, Alyo in Sebastianom. Ob vrhuncu 15. obletnice največjega nakupovalnega središča v regiji pa bodo na svoj račun prišli tudi vsi ljubitelji mode, saj jih čaka eden največjih modnih spektaklov doslej.