Silvester Javornik je kot Božiček razveselil otroke v šolskem centru Lava

24. 12. 2015

Silvester Javornik, bolj znan kot moderator na Hitradio Center, kjer poslušalce popoldan zabava skupaj z Ano Praznik, je za otroke profesorjev in sorodnikov, v šolskem centru Lava, pripravil prikupen Božičkov obisk.

Sam se je namreč preoblekel v Božička in kot priznava, je nekoliko »odštekan Božiček«, saj vsako leto otroke preseneti z nenavadnimi stvarmi. Presenetil jih je z obiskom Rudolfa ali pa je s seboj prinesel 5 metrski spisek škratovih podatkov o tem, kdo je bil priden in kdo nagajiv.

Silvester dodaja: »Miklavž in Božiček sta moje najlepše opravilo in poslanstvo (poleg ostale animacije in radia). Občutek, ko te otroci čakajo, te kličejo in so veseli obiska Božička, je vznemirljiv. Odlično se počutim, ko vidim, kako otroci Božička pozorno poslušajo, pripravijo nastope, narišejo risbice in mi povedo, kako bodo zame nastavili piškote in mleko. V tej poziciji se počutim fantastično, veliko več dobim kot pa dam publiki in otrokom.«

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri