Single 'Punca v belem' napoveduje novi, dvojni album skupine Flirrt!

Single 'Punca v belem' napoveduje novi, dvojni album skupine Flirrt! (foto: Boštjan Tacol) Boštjan Tacol
4. 10. 2017

Flirrt nadaljujejo z beleženjem 20. obletnice delovanja in ustvarjanja – tik pred izidom novega, že sedmega in tokrat dvojnega, albuma 'Jekyll&Hyde' predstavljajo novo skladbo 'Punca v belem'.

Skladba 'Punca v belem je ljubezenska pripoved in sledi odlično sprejetim skladbam skupine Flirrt 'Nekoč sva se pa rada imela' in 'Nimaš kaj za zgubit', kjer se je skupini na harmoniki pridružil Jure Tori.

''​Punca v belem je ena tistih intimnih skladb, ki navdih črpa direktno iz življenja. Najbrž ni človeka, ki kdaj ne bi povsem razgalil duše pred nekom, ki mu rečemo sorodna duša, ljubezen našega življenja ali kaj tretjega. In tista popolna iskrenost, čeprav včasih boječa, je najlepša.​ Zato, ker je tako krhka.​ Glede na to, da je pesem srečna, upam, da je tam zunaj še veliko ljudi, ki se bodo v njej našli. Pa čeprav le za hip,'' o novi skladbi pravi Rok Lunaček, njen avtor in frontman Flirrtov.

Oglejte si lyrics video za single 'Punca v belem'...

Flirrt natanko čez teden dni, v sredo, 11. oktobra, izdajajo prvi del novega, dvojnega studijskega albuma z naslovom 'Jekyll & Hyde'. To bo že sedmi studijski album skupine, ki ga bodo istega dne predstavili tudi z intimnim koncertom v Rdeči dvorani kavarne Slamič. Drugo polovico albuma bodo Flirrt izdali 8. februarja prihodnje leto, točno eno leto za tem, ko so proslavili svojih prvih 20 let obstoja.

Se vidimo torej na posebnem koncertu Flirrta z gosti ob izidu albuma ter ob 20. obletnici skupine v sredo, 11. oktobra, ob 20.00 uri v rdeči dvorani ljubljanske kavarne Slamič.

Značke: album Flirrt

Priporočamo