Sklepno dejanje sage Petdeset odtenkov bo predpremierno v veliki dvorani ljubljanskega hotela Union

Sklepno dejanje sage Petdeset odtenkov bo predpremierno v veliki dvorani ljubljanskega hotela Union (foto: profimedia) profimedia
16. 1. 2018

Sklepno dejanje ene najbolj uspešnih filmskih serij vseh časov se zaradi tehničnih zahtev in velikega povpraševanja iz Slovenske filharmonije seli v veliko dvorano ljubljanskega hotela Union, kjer se bo 6. februarja (in ne 7. februarja, kot je bilo sprva napovedano) odvila ekskluzivna predpremiera.

Svečani predpremieri bodo že naslednji dan, 7. februarja zvečer sledile premiere po Sloveniji, 8. februarja pa sklepni del priljubljene trilogije končno prihaja na redni kino spored. Vstopnice so za najbolj neučakane že v prodaji na blagajnah in spletnih straneh kinematografov.

Nedvomno se obeta žgečkljiv in zapeljiv večer, poln presenečenj in napetih obratov, saj bo na velikem platnu svoj vrhunec doživela ena najbolj vznemirljivih erotičnih zgodb tega stoletja, ki bo razkrila, kakšno skupno življenje si bosta ustvarila glavna lika trilogije - Christian in Anastasia, ki se v zadnje poglavje svoje zgodbe podajata kot gospa in gospod Grey.

O ZGODBI:

Filmska trilogija Petdeset odtenkov je upodobitev erotičnih knjižnih uspešnic, ki so postale svetovni fenomen, čeprav so si bralke o njej sprva upale le šepetati. Odkar je serija romanov prispela na prodajne police, je bila prevedena v številne jezike in prodana v več 100 kot milijonov izvodih tako v tiskani kot tudi v digitalni obliki – kar jo uvršča med najuspešnejše in najhitreje prodajane knjižne serije vseh časov.

Zgodba sledi burnemu razmerju Anastasie Steele s premožnim in uspešnim poslovnežem Christianom Greyem. Neverjetno privlačen, skrivnosten in strah vzbujajoči multimilijonar sprva popolnoma prevzame in zamaje njen nedolžni in naivni svet. Po drugi strani pa tudi Christiana premamita njena lepota in svobodni duh. Spustita se v vroče in strastno razmerje, ki bo v zadnjem delu trilogije dobilo svoj epilog.

Romantična drama PETDESET ODTENKOV SVOBODE na redni spored slovenskih kinematografov prihaja 8. FEBRUARJA.

IGRAJO: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daughert, Kim Basinger, Marcia Gay Harden

REŽIJA: James Foley

SCENARIJ: Niall LeonardM

Posneto po knjižni predlogi E. L. James.

PRODUCENTI: Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi in E.L. James

ŽANR: romantična erotična drama