Škofjeloški grad bodo prvič zatresli S.A.R.S. in Hamo & Tribute2Love!

Škofjeloški grad bodo prvič zatresli S.A.R.S. in Hamo & Tribute2Love! (foto: Press) Press
20. 6. 2017

Na zadnji avgustovski dan, v četrtek 31. 8, bodo na festivalu Pisana Loka v norem ambientu Škofjeloškega gradu prvič nastopili S.A.R.S.! Priljubljeni srbski alternativci bodo ozračje razgreli s hiti kot so Buđav lebac, Ratujemo ti i ja, Lutka in drugimi.

Na odru jih bodo podprli ljubljanski rokerji Hamo&Tribute2Love, katerih velikoodrski nastopi veljajo za pravo muzikalno poslastico. Koncert bodo ob 20h otvorili domačini iz skupine Monsun, drugouvrščeni na turneji Wolksvagen rocks.

Dogodek vsako leto privabi mnoge ljubitelje dobre glasbe in letos ne bo nič drugače.

Tik pred začetkom vseh septembrskih obveznosti se dobimo na Škofjeloškem gradu!

S.A.R.S.

S.A.R.S.

  • Oziroma Sveže Amputirana Ruka Satriania so srbski rokerji iz Beograda, ki ustvarjajo že od leta 2006. Svoj žanr opisujejo kot "sve i svašta", danes pa se ponašajo s številnimi spoti, s katerimi so presegli že več kot 100.000.000 gledov na Youtube-u. S.A.R.S. so svoj najnovejši album izdali maja 2016, ob svoji 10. obletnici ustvarjanja, in ga pomenljivo poimenovali »Poslednji album«. A brez skrbi, glasbeniki zagotavljajo, da to nikakor ne pomeni konec njihovega ustvarjanja. Skupina meni, da so albumi zastareli in zato v prihodnosti načrtujejo le še izdajo singlov. S svojimi 6. studijskimi albumi pa so očarali tudi Slovence. Po več razprodanih koncertih v Srbiji in na Hrvaškem, so lansko poletje razprodali tudi Križanke.

HAMO & TRIBUTE2LOVE

  • Člani zasedbe so ponosni prejemniki Zlate piščali za najboljšega izvajalca minulega leta. Svoj novi album »3p« so februarja letos predstavili pred razprodano dvorano Kina Šiška, kritiki pa so ga že pohvalili kot enega najbolj iskrenih glasbenih izdelkov zadnjih let. Zasedba, ki emocije, strasti in nežna iskanja ljubezni vpleta v večno glasbo klasičnega rocka, bluesa, soula in funka, je jeseni svojo 10. obletnico ustvarjanja obeležila tam, kjer se je vse skupaj tudi začelo. V ljubljanskem Orto Baru. Skladbe »Gospa Magister«, »Rožice«, »Dejva Bit Čist Bliz (Days Like This)« in druge, so stalnica na radijskih valovih že nekaj časa. V letošnje poletje pa so fantje zakorakali s hitrim tempom novega singla »Zabluzu«.

MONSUN

  • Monsun so petčlanska zasedba, domačini iz Škofje Loke, ki so se kalili v več glasbenih skupinah. Projekt Monsun so z željo po ustvarjanju avtorske glasbe zagnali leta 2013. Prekaljeni mački in ljubljenci domačega občinstva ustvarjajo pod vplivom skupine Pearl Jam in drugih rockovskih legend. S svojimi nastopi pa vsakokrat poskrbijo za odlično vzdušje.

Priporočamo