Skrivnostni duo B. L. Pride prireja nagradni lov na knjige!

Skrivnostni duo B. L. Pride prireja nagradni lov na knjige! (foto: Promo B.L. Pride) Promo B.L. Pride
30. 6. 2017

B. L. Pride letošnje poletje obeležuje na zares izviren način - z lovom na knjige.

Bralcem, ki imajo v sebi vsaj kanček avanturista, za knjigo ne bo potrebno narediti nič drugega kot to, da na objavljenih fotografijah prepoznajo stavbo ali kraj v določenem slovenskem mestu, gredo tja in poiščejo nastavljen izvod knjige, v kateri jih bo čakalo tudi sporočilce.

Tisti, ki knjigo najde, jo obdrži, kdor pa bo tako pogumen, da bo svojo najdbo pofotkal in objavil, bo lahko novo knjigo, ki se napoveduje to poletje, kupil po polovični ceni.

Akcija je začne v petek, 30. 6., ko je prva na vrsti Ljubljana, konča pa 7. 7. nekje na slovenski obali, kjer bo naključno nastavljenih tudi nekaj angleških izvodov.

Če se vam zdi lov za knjigo pravšnji način za to, da si 'ulovite' dobro branje za poletne dni ali ljubek spomin, morda pa celo darilce za nekoga, ki bi ga bil vesel, nas spremljajte na facebooku, kjer bodo v komentarjih objavljene sveže fotografije skrivnostnih lokacij. Lahko pa ju spremljate tudi na B. L. Pride facebook stran.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri