Skupina Kingston z novim singlom in videospotom Alle Alle!

Skupina Kingston z novim singlom in videospotom Alle Alle! (foto: Marko Delbello Ocepek) Marko Delbello Ocepek
3. 5. 2016

Končno na radijske postaje prihaja novi singel, priljubljene slovenske pop skupine Kingston! Skladba, s katero nam bodo lepšali poletje neuničljivi pop prvaki, nosi naslov Alle Alle.

Spomnimo se, zadnji dve uspešnici Mi delamo galamo in Danes je moj dan, sta osvojili publiko, tako na koncertnih prizoriščih širom Slovenije, kot tudi njihove sledilce na omrežju YouTube. Oba videospota sta namreč skočila čez magično mejo milijon ogledov. Fantje z nasmehom pravijo, da se tudi novemu singlu se obeta podobna prihodnost.

Za režijo videospota je bil tudi tokrat odgovoren Niko Karo. Člani zasedbe so v goste ponovno povabili Matjaža Javšnika, ki je skupaj s svojo strogo trenerko Mauro, poskrbel za zabavne igralske vložke. Za vroče plesnie ritme so poskrbele članice plesne skupine Mystique show group in dekleta, ki so jih člani zasedbe izbrali preko Facebook natečaja. Piko na i sta videospotu dodali vroči brazilki Jamil in Janis, ki sta pričarali kanček tiste brazilske sproščenosti, ki smo jo vajeni s karnevala v Riu.

Skupini Kingston to poletje definitvno ne bo dolgčas. Poleg obilice nastopov doma, jih kmalu čaka delovni dopust v Grčiji, kjer bodo zabavali slovenske maturante. Prav poseben nastop pa jih čaka 18. junija, v rodni Idriji, kjer bodo praznovali častitljivo obletnico 22 let. Dogodek so poimenovali "Okroglih 22 let skupine Kingston", na njem pa zagotovo ne bo manjkalo gostov in ostalih presenečenj.

Značke: Kingston

Priporočamo