Slovenka Tea, ki je pogumno delila zgodbo o boju s koronavirusom, pristala v bolnišnici

Slovenka Tea, ki je pogumno delila zgodbo o boju s koronavirusom, pristala v bolnišnici (foto: Profimedia) Profimedia
17. 3. 2020

Tea, slovensko dekle, je bila med prvimi, ki je z javnostjo delila podrobnosti o okužbi s koronavirusom, je morala v bolnišnico.

Njeno zgodbo lahko spremljate na blogu "Koronavirus - kaj pa zdaj," preko katerega je tudi sporočila novico o tem, da je njeno stanje slabše.

Tea

Med drugim je zapisala: "Stanje z dihanjem se je tako poslabšalo, da sem o tem obvestila zdravnico. Takoj po koncu pogovora so me klicali iz urgence v Velenju in mi sporočili, da pome prihaja reševalna ekipa, ki me bo odpeljala v bolnišnico.

Prišli so iz ZD Celje in dobro zaščiteni gospodični, ki sta bili z mano res neverjetno prijazni, sta mi pomagali v reševalno vozilo. Ena izmed njiju mi je celo omenila, da me je videla po televiziji in tudi ona rekla, da je prav, da se ljudi opozarja na situacijo. Vsaj nekaj dobrega, ane?"

Pogumni Tei, ki preko svojega bloga ozavešča ljudi, tudi iz našega uredništva želimo vse dobro in hitro okrevanje. Vsi pa se ji res lahko zahvalimo, da je svojo zgodbo delila z javnostjo, čeprav sama pravi, da ni ravno oseba, ki bi se hotela izpostavljati.