Slovenke so navdušene nad Jennifer Lawrence

Anja Jenko, Nina Retar, Katarina Bencek in Doroteja Premuzic (foto: SF) SF
15. 1. 2016

Slovenke navdušene nad Jennifer Lawrence, nominiranko za oskarja za glavno žensko vlogo v filmu Joy. Na prvem Ladies nightu so si Slovenke predpremierno ogledale film Joy.

Četrtek zvečer je bil v Cineplexxih po vsej Sloveniji večer rezerviran za ženske. Na prvem Ladies nightu smo si predpremierno ogledali film Joy, z Jennifer Lawrence v glavni vlogi, za katero je prejela nominacijo za letošnje oskarje, pred dnevi pa zlati globus.

V kino s prijateljicami

V kranjskem Cineplexxu so si v družbi prijateljic JOY predpremierno ogledale tudi znane in uspešne slovenke. Iryna Osypenko Nemec, Maja Ferme, Azra Selimanovič, Eva Ana Kazič in Edita Cetinski. Navdušenja nad filmom niso skrivale niti Stefania Bojič in Karin Škufca ter Špela Jereb in Katja Klavora.

Ladies night

Pravi ženski večer ob ogledu dobrega filma so preživele Anja Jenko, Nina Retar, Katarina Benček in Doroteja Premužič.

Na zmenek

Večer v dvoje si je privoščil tudi igralski par Saša Pavlin Stošić in Miha Rodman ter Katarina Jurkovič in Mišel Radin Mačukat.

Gledalke so se sladkale s čokoladicami Dorina, za dobro vzdušje pred filmom je poskrbela moderatorka Eva Cimbola, ki je z žrebom razveselila tri srečnice, ki so prejele super Cineplexx nagrade.

Film Joy je delo priznanega režiserja Davida O. Rusella, ki je ponovno sodeloval z oskarjevko Jennifer Lawrence. Gre za presunljivo zgodbo, navdihnjeno po resničnih dogodkih, ki govori o družini štirih generacij ter se osredotoča na dekle, ki postane ženska, ustanovi dinastijo in postane sama svoj gospodar.

JOY prihaja na redni spored Cineplexxa 21. januarja.

Priporočamo