Slovenska premiera Marvelove poslastice Thor: Ragnarok v Cineplexxu Kranj

Slovenska premiera Marvelove poslastice Thor: Ragnarok v Cineplexxu Kranj (foto: Sandi Fiser) Sandi Fiser
24. 10. 2017 | Promocijsko sporočilo

Marvelova spektakularna pustolovščina Thor: Ragnarok je včeraj zvečer doživela slovensko premiero v Cineplexxu Kranj. 

Velik Marvelov oboževalec je tudi Boštjan Trilar, župan Mestne občine Kranj, ki se je premiere udeležil s hčerko in sinom.

Velik Marvelov oboževalec je tudi Boštjan Trilar, župan Mestne občine Kranj, ki se je premiere udeležil s hčerko in sinom.

Ali bo Thor, bog groma, premagal Helo, boginjo smrti in rešil civilizacijo? In kakšen bo gladiatorski dvoboj z nepremagljivim Hulkom, so preverili tudi nekateri znani obrazi. Slovenske premiere so se udeležili Klemen Bunderla, Rok Lunaček, Tanja Divac in Filip Kržišnik. Novinarka Milena Novak je na premiero prišla s sinom. Aliash Tepina in Klemen Bučan sta si film ogledala s prijatelji.

Aliash Tepina in Klemen Bučan

Prost večer za obisk kina s prijateljicami sta si vzeli tudi manekenka Iryna Osypenko Nemec in koreografinja Azra Selimanovič. Za dobro vzdušje na premieri je skrbel moderator Uroš Bitenc. Za kriila je bilo poskrbljeno; vsi
obiskovalci so prejeli pločevinko Red Bulla. Srečni izžrebanci pa so se razveseli super filmskih nagrad. Za pogostitev po filmu sta poskrbela catering MihaChef in Radgonske gorice!

Za dobro vzdušje na premieri je skrbel moderator Uroš Bitenc. Tudi za kriila je bilo poskrbljeno.

Napovednik filma Thor: Ragnarok si lahko ogledate TUKAJ

Premierne projekcije Thor: Ragnarok bodo v sredo, 25. oktobra v Cineplexx kinih.

O FILMU:

Upravičeno je pričakovati, da bo Marvelova nova uspešnica presegla pričakovanja gledalcev tako po svetu, kot pri nas. Medtem, ko je ujet na drugi strani vesolja in ko mu Hela uniči njegovo dragoceno kladivo, Mjolnir, se Thor trudi, da bi se čimprej vrnil v Asgard in preprečil usodni Ragnarok - konec sveta. Asgardu grozi smrtonosna Hela, zato je pred Thorom nova, zahtevna naloga. Pred reševanjem civilizacije pa mora preživeti še smrtonosno gladiatorsko tekmovanje, v katerem bo soočen s svojim bivšim zaveznikom in kolegom Maščevalcem – Neverjetnim Hulkom.

Priporočamo